Miért kell 2 hetet várni az első babás sétával?
Par napos volt a fiam amikor a ferjem mondta,hogy eleg most elmegyunk babakocsival a nagyert az iskolaba.latta rajtam,hogy rossz a kedvem,sirhatnekom volt.
A te ferjed konkretan bezar a hazba teged.
Mi tortenik ha meglatja,hogy a babakocsi kereke koszos?
Én sem értem, te nem mersz ellentmondani a férjednek? Vagy mi ez az egész, hogy megtiltja? De könyörgöm, milyen alapon tiltja meg, TE vagy a gyerek ANYJA, TE hordtad őt magadban 9 hónapig, te vajúdtál vele és hoztad a világra, neked van elsősorban beleszólásod abba, hogy mi történjék körülötte, és arról nem is beszélve, hogy a férjed az anyukádnak pláne nem tilthat meg semmit, ha te viszont jóváhagyod.
És ha kifogtok egy olyan védőnőt, aki majd még hasonló dolgokat fog mondani a későbbiekben is, akkor az a férjednek szentírás lesz? Milyen alapon? és azt sem tudjuk, hogy a férjed mit csinál, mit vállal be értetek egyáltalán, azt leszámítva, hogy megtiltogat dolgokat.
Uramisten ne haragudj de ez ugy hangzik mintha a ferjed mondana meg mit csinalj...
Mintha nem lenne szabad akaratod
anyukám, még most állj a sarkadra, már így is befigyel egy jó kis szülés utáni depresszió, de ha most nem állsz ki magadért te leszel a következő aki lefekteti, betakarja a gyereket aztán kiugrik az ablakon.
Nem viheted ki a gyereket? oké, apuka, akkor tessék, 1 óra múlva jövök.
az a ffi pár napja ismeri a gyereket, egész eddig csakis tőled függött, te leszel vele x évig, 80%ban egyedül, ne akarja már jobban tudni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!