Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért kell 2 hetet várni az...

Miért kell 2 hetet várni az első babás sétával?

Figyelt kérdés
Úgy érzem becsavarodok itthon a gyerekkel. Még csak most lett 1 hetes de már mennék ki sétálni vele. Hiányzik a levegő meg a kirándulás. Védőnő mondta a 2 hetet férjem meg ragaszkodik hozzá. Sírok minden este alig van étvágyam. Férjemnek könnyű el megy dolgozni bevásárol ki tud kapcsolni.
2023. jún. 22. 20:22
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
100%

En is megkerdeztem amikor eloszoor latta gyerekorvos a kicsit,hogy mikor vihetem ki.

Bevagta nekem,hogy 6 hetesen.

Csak pislogtam.

Eszembe nem volt betartani.par napra rá mar vittem is ki a fiamat.

2023. jún. 23. 06:08
 22/54 anonim ***** válasza:
100%
Aztán meg csodálkozik az ember mikor azt hallja a hírekben hogy anyuka fogta magát és kiugrott az ablakon. Mert ilyen tanácsot adnak egyesek hogy hetekre zárkozz be egy újszülöttel, meg a saját, hormonoktól megzavarodott önmagaddal a négy fal közé.
2023. jún. 23. 06:13
 23/54 anonim ***** válasza:
100%
Covid alatt az 5 napos babát nekünk kellett vinni a gyerekorvoshoz és védőnőhöz...ennyit erről
2023. jún. 23. 06:34
 24/54 anonim ***** válasza:
100%
Januar kozepen szuletett a babam, 5 napos volt, mikor el kellett vinni a gyerekorvoshoz, es akkor mar setaltunk egyet. Onnantol ha jo ido volt, mentunk.
2023. jún. 23. 06:38
 25/54 anonim ***** válasza:
100%
De miért ne lehetne a babát kivinni? Komolyan kerdezem, mi baja lenne a LEVEGŐTŐL?? A lakasban is ugyanúgy veyz levegőt, nem? Istenem.
2023. jún. 23. 07:12
 26/54 anonim ***** válasza:
100%

Júniusi babámmal 3 naposan sétálva jöttünk haza a 2 sarokra levő kórházból. Utána 5 naposan sétáltunk először.

Legyen ez egy jó tanulság nektek arra, hogy hogyan kell elengedni a fületek mellett a jótanácsokat. Ilyenből lesz vagy egy millió még. Ti vagytok a szülők, bízzatok a saját kompetenciátokban, csakis ti tudhatjátok, mi a jó nektek, a gyereketeknek, a családotoknak. A férjed feltehetően csak aggódik, és jól akarja csinálni a dolgokat, ezétt hallgat a védőnőre. Neki is meg kell tanulnia olyan szülővé válnia, aki veled együtt, egyéni kompetenciátokban bízva hozza meg a döntéseit.

2023. jún. 23. 08:23
 27/54 A kérdező kommentje:
Uj a babakocsi ha ki viszem látni fogja a kerekén. Anyum jön hétfő segíteni neki is meg lesz tiltva hogy ki vigye pedig mondta mekkora marhaság ez engem már 1 hetesen ki vitt pedig októberi baba voltam ráadásul Németországban laktunk. A kórházban meg huzatos szobába voltunk mert máshogy nem lehetett megmaradni semmi baja nem lett. Első kocsi utunk alkalmával haza még a légkondit is járatta most meg ennyire meg makacsolta magát. Eddig én voltam az akire azt mondta hogy ha azt mondanák nekem öljem meg magam meg tenném. Jó poén nem? És még a másik nagyon meleg van de túlzásnak tartom hogy pelusban legyen hagyva a gyerek még de lépten nyomon leszedi róla a ruhát ha itthon van hogy biztos azért sír mert melege van folyton.
2023. jún. 23. 11:13
 28/54 anonim ***** válasza:
100%
Amit a fèrjed csinàl, hogy bezàr, nem enged ki az bàntalmazàs. Ez abszurd.
2023. jún. 23. 11:35
 29/54 anonim ***** válasza:
100%
Ùgy làtszik a nèmet vèdőnők is ugyanannyit àrtanak, mint a magyarok meg az angolok. Mintha direkt dilettànsakat vàlogatnànak.
2023. jún. 23. 11:35
 30/54 anonim ***** válasza:
100%

Hazajöttünk a kórházból és aznap a teraszon voltunk egész délután,másnap pedig ment sétálni apával.

É még gyenge voltam picit és inkább addig rendbe raktam magam.

Csináljátok úgy,ahogy nektek jól esik,semmi baja nem lesz.

Másodiknál mit csinálsz 2 hétig a nagyobbal?

Ugyan már...

2023. jún. 23. 11:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!