Úgy érzem becsavarodok itthon a gyerekkel. Még csak most lett 1 hetes de már mennék ki sétálni vele. Hiányzik a levegő meg a kirándulás. Védőnő mondta a 2 hetet férjem meg ragaszkodik hozzá. Sírok minden este alig van étvágyam. Férjemnek könnyű el megy dolgozni bevásárol ki tud kapcsolni.
Komolyan nem értem ezt a levegőhöz szoktatós berögződést 🥴 A kórházból hazafelé nem éri levegő azt a gyereket? Ilyen marhaságot... sok begyöpösödött meg elhiszi.
Kérdező, a férjed úgy sem látja, menj nyugodtan sétálni a babával.
2023. jún. 22. 21:49
12/54 anonim válasza:
Nekem még ilyeneket mondott a védőnő, hogy először szellőztessek ki a szobájában úgy, hogy a nappaliban van a baba, csukjam be az ablakot és pár perc múlva vigyem csak be a babát. Júniusi baba, vidéken. Mintha klórgázhoz kéne szoktatni, nem friss levegőhöz. :D
2023. jún. 22. 21:55
13/54 anonim válasza:
Melegebb van kint,mint a lakásban, mégis mi indokolná hogy bent száradjatok? Lányom szeptember eleji, nagyon meleg volt akkor, 5 naposan már vittem ki, azért csak akkor mert előtte nap mentünk haza a kórházból.
Kisfiam novemberi, vele is mentem ki 5-6 nap után, pedig akkor már hidegebb volt. Egyiknek sem lett semmi baja.
Védőnők pedig szeretnek butaságokat beszélni, szűrd meg amit mondd és mindig azt mondd neki amit hallani akar.
2023. jún. 22. 22:05
14/54 anonim válasza:
Én csak annyit fűzök ehez...hogyha második gyerek lenne, az elsőt nem tudod "bezárni" két hétre. Akkor meg megy az ember a másodikkal és nem is történik semmi extra. Menj nyugodtan. Ha a férjedet ennyire zavarja, akkor délután maradhat otthon nyugodtan míg kerülsz egyet. Csak lehet fél egyedül maradni a babával.... 🙃
2023. jún. 22. 22:06
15/54 anonim válasza:
Dehogy kell. Másnap már sétáltunk, meg minden nap utána. A friss levegő kell, bármilyen idő van, de légy óvatos.
A védőnőnek nem dolga bármit előírni, a férjed meg csak ne ragaszkodjon ilyen hülyeséghez, ez a gyerek kettőtöké, nem csak az övé egyedül, és ez amúgy sem őt érinti.
2023. jún. 22. 22:37
16/54 anonim válasza:
Te figyu már, FELNŐTT NŐ VAGY!!!!!
Akkor mész sétálni amikor jól esik, amikor erre erőt érzel magadban. Mi az hogy a férjed nem enged, ne viccelődjünk már!!!!
2023. jún. 22. 22:42
17/54 anonim válasza:
Hát valahogy haza is kellett hozni, meg alapból lélegzik szóval éri a levegő...
Úgyhogy nem értem nagyon ezt a dolgot.
Én mondjuk nem vittem sokáig mert császár sebbel még lépcsőzni se nagyon tudtam.
De ha te tudsz és szeretnél, menj csak nyugodtan.
2023. jún. 22. 23:08
18/54 anonim válasza:
Menjetek csak ki nyugodtan estefelé kikor már nem 300 fokvan.
Védőnő mond majd olyanokat hogy pff...majd csak pislogsz
2023. jún. 23. 02:40
19/54 anonim válasza:
Ezt a szoktatast én se értem. Lányom nyáron született. Ráadásul koraszülött. Baromi meleg volt, a teraszajto egész nap nyitva volt, ott is ahol a babák vannak (ha valaki beteszi). Bp. egyik legforgalmasabb útjáról ömlött be a szmog pár órás babakra. Na legalább nem mondtak semmit, hogy ne vigyem ki sétálni, ezek után. A szobában is ugyanaz a levegő van mint kint, hülyeség, hogy nem szabad kivinni.
2023. jún. 23. 05:03
20/54 anonim válasza:
Ekkora baromságot már bocsánat. Ennyi idősen mi már látogatókat fogadtunk. Aztán 3 év múlva majd megkérdezni az anyuka hogy miért taknyos, köhögős, légúti fertőzéses állandóan a gyerek az oviban. Ezért, mert ilyen hülye felfogása van egyeseknek. Vidd nyugodtan sétálni esténként amikor már nincs nagyon meleg. A védőnőnek meg a férjednek meg mondd meg hogy baccák meg a jó édesanyjukat a hülye tanácsaikkal. Bocsi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!