Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem tudjuk eldönteni, hogy...

Nem tudjuk eldönteni, hogy szeretnénk e harmadik gyereket?

Figyelt kérdés
34 éves vagyok, lányom 5, fiam 2 éves. Férjemmel néha úgy vagyunk vele, hogy szeretnénk még egy gyereket, néha meg úgy vagyunk vele, hogy nem. Van egy szép, tágas otthonunk, mindenkinek jut saját szoba (ha jönne a 3.,neki is lenne), férjem fizetése nagyon jó és nekem is jó munkahelyem van, bár én most csak részmunkaidős vagyok. Igazából minden adott ahhoz, hogy jöjjön, egyedül az autót kellene nagyobbra cserélni. De ott van a háttérben a félelem, hogy ez is szörnyű terhesség lenne, nekem mindkettő az volt, mindkét szülés majdnem tragédia volt, hogy babaként nem tudom megvédeni a betegségektől, amit a nagyok hazahoznak (ez is saját tapasztalat, a kicsi majdnem belehalt abba, ami a nagynak csak nátha), hogy nem tudunk mindenkivel egyenlően foglalkozni, meg az, hogy nagyon nem viselem jól a kialvatlanságot sem. Nem tudom, annyira fiatal sem vagyok, érzem hogy itt az idő, ha szeretnénk nem várhatunk annyit.
2023. jún. 17. 14:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
89%
Így nem.Nekem 4 van,de mi mindegyikre egyértelműen vágytunk.Nem volt bennünk kérdés.Ha ennyire bizonytalan lennék, akkor nem vállalnék többet.
2023. jún. 17. 18:36
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem vágnék bele ilyen előzményekkel. Ha baj lesz, férjed ottmarad a két gyerekkel egyedül?
2023. jún. 17. 18:51
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Mi ugyanígy voltunk mint ti, kivétel, hogy én nem részmunkaidős vagyok hanem teljes. Eleinte mindig 'elvetettük' az ötletet aztán szintén jött a csalódottság, aztán belevágtunk és 3-szor elvetéltem. Utoljára már egész 'nagy' volt a terhesség.

Nem tudom, hogy ez valamiféle büntetés vagy csak megöregedtem vagy valamiféle jel.. de nagyon rossz lelkileg ezzel élni most.

2023. jún. 18. 07:45
 14/15 anonim ***** válasza:

"Nem tudjuk eldönteni"

Akkor nem

2023. jún. 18. 11:48
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha nem vagytok benne biztosak, engedjétek el. Valójában nem akartok ti gyereket.
2023. jún. 18. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!