Nem tudjuk eldönteni, hogy szeretnénk e harmadik gyereket?
Ha 20 ember leirja hogy legyen akkor belevagtok?
Ne idegenektol kerdezz szerintem.
Mi több mint 1 évig játszottunk a gondolattal. Mi lenne ha lenne harmadik baba.
De.. És akkor jöttek az érvek és ellenérvek. Ekkor a lányom 7,a fiam pedig 5 éves volt.
Anyagilag nagyon jól állunk.
A kapcsolat stabil. Gyerekek okosak,szépek,egészségesek. Én 31 éves vagyok. A hely az ami nálunk kérdéses volt. Csaladi ház,csak szar az elrendezés.Nincs mindenkinek külön szoba. Ez volt az,ami miatt nagy volt a kérdőjel. Autó van több is.. A terhességeim,szüléseim szuperek voltak. Mégis ott volt a de... 1 évig húztuk a dolgot,amikor sikerült magunkat teljesen lebeszélni a babáról akkor jött a csalódottság. 😅 Így 2022 novemberében úgy döntöttünk, hogy vágjunk bele,nem tudtuk elengedni a témát. És fiatalabbak mi sem leszünk. Most vagy soha.😃
Decemberben megfogant a mi drága kisfiúnk😊 Most már a 28.hétbe vagyunk. Szeptemberre várjuk a kismanót. Mit ne mondjak vele nem olyan egyszerű a terhesség, pláne, hogy itt van mellette 2 zsivány gyermek, de 1 percét sem bánom, hogy így döntöttünk!! Sokkal nyugodtabb vagyok. Nincs az a sok de,az a sok mi lenne ha.. Már itt van velünk és mi nagy szeretettel várjuk őt. 😊
Kívánom nektek is ,hogy számotokra a legjobb döntést hozzátok meg.
Én biztosan nem vállalnám. A fent leírt előzmenyek miatt sem, meg igazából sok másért sem. Eleve ott a bizonytalanság a leírásodban is.
Nekünk 4,5 éves a kisfiunk, novemberben születik a tesója. Én ettől is félek. Egyre is kevés néha a figyelmem, és meg kell osztani ezután. Úgy érzem magunkra nézve és objektiven is, hogy 2 gyermek a maximum, amit a mai világban megfelelően fel tudnak a szülők nevelni.
Szerintem a 3 sokkal többet igényel, mint a 2. Több figyelem, energia, pénz, stb. Mi hárman vagyunk testvérek, a középső hugom, mindig kiszorítva érezte magát. És ugyanazokat mondja el, mint bármelyik más család középső gyereke. Én (a ti helyetekben is) maradnék a kettőnél. Pláne ha ez így már kiforrott, jól működő, stb. Épp nagyok kezdenek lenni már, a kisebbik is lassan mehet oviba, nem vállalnék be még egyet a hekyedben.
Ha 1000%ra nem akarjátok, akkor ne.
Én nem vállalnám ezekkel az infókkal
9 eves lanyom van es 14 honapos kisfiam.
Nincs az az isten,hogy legyen egy harmadik.
Nem is az anyagiak miatt.inkabb memtalisan nem birnam mar
Leirtad h semmi nem jo,rosszul viseled a dolgokat.
Énígy kihagynám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!