Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki hány éves korig szülné meg...

Ki hány éves korig szülné meg a harmadik avgy negyedik babát? van két gyerekem 2.5 éves, és 5 éves szeretnénk harmadikat de előtte el kellene mennem dolgozni 35 éves koromba nem késő még szülni? jelenleg 31 vagyok

Figyelt kérdés
jövöre levelezön elkezdem a füsulit mert sajnos olybá tünik nem tudok elhelyezkedni igy olyan hivatást tanulok amivel majdnem mindig kereslet van amunakeröpiacon. 25 éves koromig szülném meg a 3dik babát akkor még javába tanulnék szoval nem lenne gond
2015. okt. 16. 15:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
ezt mindenkinek maganak kell eldontenie. Sokan szulik a harmadik gyereket idosebb korban, akar 40 evesen...
2015. okt. 16. 15:12
 2/12 anonim ***** válasza:

Nem késő,manapság sok rendellenesség szűrhető,így ha mégis gond lenne,időben megszakítható a terhesség.

Én 35 voltam a 2.-nál.

2015. okt. 16. 15:16
 3/12 anonim ***** válasza:

Lehet fáradt vagyok de nem teljesen értem.

"jelenleg 31 vagyok"

"25 éves koromig szülném meg a 3dik babát"

Minden estre hogy válaszoljak is neked én 42-nél húztam meg a saját határomat.

2015. okt. 16. 15:19
 4/12 A kérdező kommentje:
elirtam elnézést 35 éves korig
2015. okt. 16. 15:35
 5/12 anonim ***** válasza:
Ezt szerintem is mindenkinek magának kell eldönteni. Én személy szerint úgy tervezem, hogy 1. 27/28 2. 29/30 3. 35 (Az első van most úton). Ha esetleg 3 évet csúszik, még talán az is belefér, 38 fölött már nem igazán szeretnék szülni, sőt, ez inkább 35, de ha nagyon akarjuk, akkor még szerintem legkésőbb 38-ig bevállalnám. Más lenne a helyzet, ha első gyerekről lenne szó, akkor akár 40-42-ig, de afölött már tényleg nem.
2015. okt. 16. 15:52
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Kinek milyen a szervezete, teherbírása. Én 28 vagyok, most várom a harmadikat.Veszélyeztetett terhes vagyok, tényleg minden bajom van. Nagyon nehezen viselem. Én nem szülnék 30 felett, én nem olyan típus vagyok.Nekem ez így jó.Van viszont olyan ismerősöm, aki 43 évesen szülte az elsőt, és nagyon jól viselte.
2015. okt. 16. 17:19
 7/12 anonim ***** válasza:

A 35 egyaltalan nem keso meg, akkor vallaljatok, amikor mindent elertetek, ami feltetel volt. Ha ez a munka es a tanulas, akkor legyen az. Boven idoben leszel meg!

En 33 leszek, amikor a harmadik babank szuletni fog, ha a koromat nezem, akkor meg varnek is. Ami miatt megis most jobb az az, hogy a ket nagyobb gyerek mar igy is 8 es 6 eves lesz akkor, ettol nagyobb korkulonbseget meg mar nem szeretnenk tervezetten.

Nekunk igy a jo, nektek meg ugy.

Ez a lenyeg.

2015. okt. 16. 19:37
 8/12 anonim ***** válasza:
4. babát 33 évesen szültem.
2015. okt. 16. 19:46
 9/12 anonim ***** válasza:
Mindenképpen 40 alatt. De mivel egy gyerekem már van (3 és fél hónapos), és 27 éves vagyok csak, inkább azt mondanám, hogy 35, mert 8 év alatt 3 bőven beleférne, de csak ketőtt szeretnénk :) Ha mondjuk 30 évesen szültem volna az elsőt, és akarnánk 3-at, biztos kitoltam volna a 35 éves "határt".
2015. okt. 16. 20:17
 10/12 anonim ***** válasza:
Én a 3. Gyerekemet 34 évesen szültem az első kettöt meg 30 éves korom alatt .
2015. okt. 17. 07:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!