Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan lehet gyereket vállalni...

Hogyan lehet gyereket vállalni, családot alapítani pénz nélkül?

Figyelt kérdés

Kifutok az időből, szóval ez van... 😕 nem akartam nyomorba, nélkülözésbe gyereket vállalni, mert rossz volt nekem is anno, hogy a szüleim mindig a pénzen aggódtak, nem vehettem semmit, nem mehettem sehova. Nekem sem jött össze az élet eddig, hiába lettem diplomás.

Mit lehetne tenni így? Albérletben élünk párommal, tengődünk, elvagyunk, de előre nem lépünk. Szerinte alapíthatunk családot így is, de én nem értem hogyan... ő talán nincs felelősséggel erre, azt mondja, hogy megoldjuk, szüleink is megoldották. De nem is ezt akarom megérteni.

Hanem hogy ti hogyan csináltátok mostanában? Nem tudnánk megvenni egy csomag pelenkát se, nem lenne a gyereknek saját szobája (oké, első években nem is kell feltétlenül, de később?)

Ez még rosszabb, mint amiben én nőttem fel.

2023. jún. 8. 10:21
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim ***** válasza:
75%
Drága kérdező hogy lehet az hogy több mint fél millió a kettőtök bevétele és nem tudtok meg élni? Az egész el megy kocsira meg albérletbe? Valamit nagyon rosszul csináltok.ráadásul neked diplomád is van.Simán kimehettetek volna külföldre.2en pár hónap alatt egy lakás árát össze tudtátok volna kaparni meg félre is tudtátok volna rakni.nagyon elb@sztátok.
2023. júl. 18. 13:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!