Miért kötelező nekem családot alapítanom?
Figyelt kérdés
Nem akarok családot. Utálom a nőket és utálom a gyerekeket. Az embereket is épp elég addig elviselni, amíg dolgozom.
Nekem csak pénz kell, semmi más.
2022. dec. 23. 22:47
1/17 anonim válasza:
Valamit félreérthettél: nem kell. De egyébként a frusztrációid miatt érdemes szakemberhez fordulnod.
3/17 anonim válasza:
Mar miert lenne kotelezo? Nem ertem.
4/17 anonim válasza:
Férfival is élhetsz boldogan, ha utálod a nőket.
5/17 anonim válasza:
Ki a fenét érdekel, hogy neked lesz családod vagy se?
6/17 anonim válasza:
Kinek mi köze van hozzá, meg milyen alapon támaszt feléd elvárást ebben a témában? Ha te egyedül szeretnél élni/lakni, akkor szíved joga. Szóval ezt te választhatod meg, hogy szeretnél-e feleséget,meg családot alapítani. Ebbe ne hagyj senkinek beleszólást. Ha te nem szeretnél,akkor nem és kész.
7/17 A kérdező kommentje:
Elnézést, kérek mindenkitől. Anya beszólt és hisztirohamom lett ettől. Nincs bajom a nőkkel és a gyerekekkel.
2022. dec. 24. 00:17
8/17 anonim válasza:
Oké, akkor már megnyugodtál. Gyakorold az önkontrollt és jegyezd meg, hogy NEM kötelező a gyerek! :)
9/17 anonim válasza:
Nem kötelező, csak b@sztatják az embert miatta.
N
10/17 NTBS válasza:
Nem kötelező. Ha így érzel, akkor nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!