Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tennétek ha a gyermeket...

Mit tennétek ha a gyermeket apja így beszélne a gyerekkel?

Figyelt kérdés

Tegnap a gyermekünk rosszat csinált. 20 hós ugye feszegeti a határokat mit szabad és mit nem. Na tegnap a párom úgy felidegesitette magát hogy azt mondta a gyermekünknek hogy ha legközelebb úgy elverlek hogy bepisilsz.

Először lereagalni sem tudtam. Csak néztem hogy mi van??? Hogy mondhat ilyet? Aztán mondtam neki hogy biztos enm veréssel, bántalmazással fogja nevelni!! Ezt felejtse el. Ti mit tennétek? Mi van ha tényleg ez var a gyerekünkre? Türelmetlen vele.

2023. máj. 29. 08:13
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
100%

Hat azert eleg sok csaladot ismerek,osszejarunk,de egyik ferj sem lengeti a nagykest,meg akkor sem ha vannak vitak .

Nalunk is vannak,de azert ez....

2023. júl. 6. 12:26
 42/51 anonim ***** válasza:
40%

Én például pontosan tudnám, hogy ezt a férjem csak mérgében mondta, és amikor mérgesek vagy nagyon idegesek vagyunk, mondunk olyanokat, amiket igazából nem gondolunk komolyan és biztosan nem tennénk meg.

Ha te nem ismered a férjedet/párodat ennyire, és nem tudod, hogy ezt most csak mérgében mondta és nem komolyan veendő, na ott probléma van, első körben a kettőtök kapcsolatával, másodsorban pedig, ha ezt a fenyegetést komolyan kell venni, akkor az értékítéleteddel, amiért vele vagy és gyereket szültél neki.

2023. júl. 6. 13:57
 43/51 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagykéssel fenyegetőzni meg gyilkossággal (amit saját bevallása szerint kizárólag a felelősségrevonás miatt nem tesz meg) nem az a "mérgünkben mondunk ezt-azt" kategória.

2023. júl. 6. 14:41
 44/51 anonim ***** válasza:
100%
43# Nem olvastam végig a kommenteket, de ebben az esetben nyilván a hozzászólásom második bekezdése a mérvadó, és józan paraszti ész alapján is menekülőutat kell keresni. (42 voltam.)
2023. júl. 6. 14:50
 45/51 anonim ***** válasza:
90%
Miert lett kiemelve a kerdes?kerdezo,nem kaptal meg eleg valaszt arra,hogy a ferjed egy pöcs,es dobd ki?
2023. júl. 6. 16:08
 46/51 anonim ***** válasza:
0%

Ma vmi hasonlót mondtam a 8 hónaposomnak, mert nem elég, hogy gyomorszájon rúgott még ki is repült a püréje a kezemből.

CSAK MÉRGEMBEN mondtam, nyilván SOHA nem bántanám, de van mikor elpattan a cérna.

2023. júl. 6. 21:10
 47/51 anonim ***** válasza:
91%

Az elpattan,de olvastad miket muvel a ferje?

Vizzel locsolja a gyereket meg nagykessel hadonaszik.

Mar ha igaz

2023. júl. 6. 21:11
 48/51 anonim ***** válasza:
100%

46: szerintem az se normális ha 8 hónaposnak ilyet mondasz ennyi miatt. Miket mondasz majd amikor 2-3 évesen a dackorszak közepén tényleg feszegeti a határokat?

Azt ajánlom, hogy önismereti szempontból addig dolgozz magadon, hogy tudatos döntéseket tudj majd hozni, különben egyre többször szakad majd el az a cérna és egyre durvábban. A szavak ugyanúgy bántanak.

2023. júl. 7. 07:15
 49/51 anonim ***** válasza:
100%
46,nem hiszem,hogy egy 8 honapos direkt rúgott volna gyomorszajon es mergesnek kene lenned ez miatt
2023. júl. 7. 07:49
 50/51 anonim ***** válasza:
23%
Hát pedig hiába tudom, hogy nem volt direkt. De mikor egész nap megy a nyűglődés és full egyedül vagy senki nem segít, és még a gyerek is "hülye" akkor nyilván elmorzsoltam egy kva anyádat. Önismeretem van köszi, nem fogom megverni, de álszent vagy hazudik az aki nem ismeri be, hogy valaha is mondott hasonlót egy rossz pillanatában.
2023. júl. 7. 07:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!