Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tennétek ha a gyermeket...

Mit tennétek ha a gyermeket apja így beszélne a gyerekkel?

Figyelt kérdés

Tegnap a gyermekünk rosszat csinált. 20 hós ugye feszegeti a határokat mit szabad és mit nem. Na tegnap a párom úgy felidegesitette magát hogy azt mondta a gyermekünknek hogy ha legközelebb úgy elverlek hogy bepisilsz.

Először lereagalni sem tudtam. Csak néztem hogy mi van??? Hogy mondhat ilyet? Aztán mondtam neki hogy biztos enm veréssel, bántalmazással fogja nevelni!! Ezt felejtse el. Ti mit tennétek? Mi van ha tényleg ez var a gyerekünkre? Türelmetlen vele.

2023. máj. 29. 08:13
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
100%
Ezt komolyan gondolod? Megvárod, amíg nálatok is családirtás lesz??? Egyáltalán mondtad neki, hogy költözzön el?
2023. júl. 5. 22:20
 32/51 A kérdező kommentje:
Úgyan dehogy lesz. Ő már megmondta hogy a véremmel nem szennyezne össze magát és nem kerülne egy szar ember miatt börtönbe
2023. júl. 5. 22:44
 33/51 anonim ***** válasza:
100%
Ez szerintem valami kamu kérdés. Azért nézzétek már a végére, hogy bedurvultak a dolgok.
2023. júl. 6. 01:11
 34/51 anonim ***** válasza:
94%

Hat ha valakinek a ferje ezt csinálná szerintem az illeto szarna a lakasra.minel hamarabb biztonsagba helyezné magat es a gyerekét.

De te tudod

Csak nehogy tenyleg ti legyetek a hírekben legközelebb, fekete zsakban letakarva (márha nem kamu a kérdés)

2023. júl. 6. 06:10
 35/51 anonim ***** válasza:
100%

Legalabb a gyereket nézd.

Szerinted neki jo,hogy az apja meg az anyja veszekszik naponta?

2023. júl. 6. 06:13
 36/51 NTBS ***** válasza:
100%

Nagyon eldurvult.

Rakd ki.

2023. júl. 6. 07:35
 37/51 anonim ***** válasza:
100%

Azta @rva...te berled a lakast,ezert ott maradsz egy elmebeteg pszichopataval aki veszelyezteti a gyerek testi epseget?

Azert nalad is vannak bajok...

2023. júl. 6. 07:43
 38/51 A kérdező kommentje:
Ó ha tudnád szerintem 5 ből 2 család minimum (!) így él
2023. júl. 6. 11:03
 39/51 anonim ***** válasza:
93%

És ez téged nyugtat, hogy másnak is szar? Gratulálok…

Hát akkor éljetek így. Ha te nem akarsz magadon segíteni, akkor itt senki se tud. Csak ne panaszkodjál, mert tudnál lépni, de te ilyen hülye vagy. Szegény gyereket sajnálom egyedül, mert neki nincs választása.

2023. júl. 6. 11:28
 40/51 anonim ***** válasza:
92%

Tehát ez így neked megfelel. A gyerekednek jó ez szerinted?

Mert én az áldozat típusú nőket soha nem sajnálom, az ő döntésük. De a gyerek nem választhatta meg, hova születik. Remélem, kiemelik a gyereket a családból hamarosan.

2023. júl. 6. 12:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!