Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tennétek ha a gyermeket...

Mit tennétek ha a gyermeket apja így beszélne a gyerekkel?

Figyelt kérdés

Tegnap a gyermekünk rosszat csinált. 20 hós ugye feszegeti a határokat mit szabad és mit nem. Na tegnap a párom úgy felidegesitette magát hogy azt mondta a gyermekünknek hogy ha legközelebb úgy elverlek hogy bepisilsz.

Először lereagalni sem tudtam. Csak néztem hogy mi van??? Hogy mondhat ilyet? Aztán mondtam neki hogy biztos enm veréssel, bántalmazással fogja nevelni!! Ezt felejtse el. Ti mit tennétek? Mi van ha tényleg ez var a gyerekünkre? Türelmetlen vele.

2023. máj. 29. 08:13
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
68%
Indulatkezelési terápia.
2023. máj. 29. 08:14
 2/51 anonim ***** válasza:
55%

Én a lányomnak szoktam mondani,hogy úgy elverlek,hogy beszarsz(9 éves,és soha nem gondolom komolyan.ez után a mondat után mindketten elkezdünk röhögni nálunk ez nem fenyegetés,hanem olyan "fekete"humor féle.nagyon jóban vagyunk a lányommal,szerencsére)

Biztos,hogy apuka komolyan gondolta?

2023. máj. 29. 08:27
 3/51 anonim ***** válasza:
44%

Egyenlőre csak figyelni tudod.

Ha valóban kezét emel rá, azonnal ott kell hagynod.

Ez idővel csak rosszabb lesz, és nincs rá mentség.

2023. máj. 29. 08:35
 4/51 A kérdező kommentje:
2es hogyne gondolná komolyan. Idegesen mondta. És nem volt nevetés utána.
2023. máj. 29. 08:36
 5/51 anonim ***** válasza:
32%

Jól van ne egyél meg,nem írtad mi volt utána...én leírtam az én véleményemet,megkérdeztem,hogy tuti úgy-e volt...nem kell lepontozni meg flegmulni.

Én arról nem tehetek,hogy a férjed egy tahó.az enyém szerencsére nem az.

2023. máj. 29. 08:38
 6/51 A kérdező kommentje:

Tessék?? Senki nem pontozott le :o vagyis én nem!!

És nem is flegmaztam. Leirtam a tenyeket.kicsit érzékeny vagy.

2023. máj. 29. 08:39
 7/51 anonim ***** válasza:
60%
Én is indulatkezelésre küldeném.
2023. máj. 29. 08:46
 8/51 anonim ***** válasza:
85%
Amit a gyerek triggerel és zsigerből jön, kontroll nélkül az nem más mint a szülő minta. Ezt hozza otthonról. Ezt mély önismerettel és tudatossággal lehet kezelni. Aminek része az indulatkezelés. De ezt neki kell akarnia.
2023. máj. 29. 09:13
 9/51 anonim ***** válasza:
100%
És hogy reagált arra, amikor mondtad, hogy nem veréssel fogja nevelni?
2023. máj. 29. 09:21
 10/51 anonim ***** válasza:
99%
Bírom mikor jön ezeknél a kérdéseknél,hogy menjen indulatkezelésre. Gondoljátok egy ilyen kaliberű férfi menne egyből azonnal,mert a felesége azt kérte?Gondolom 6 lóval se. Kérdező, ezelőtt soha nem volt hasonló viselkedése? Kisebb korban vagy terhesség alatt,gyerek előtt? Semmilyen aggresszió jele?
2023. máj. 29. 09:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!