Mit tennétek ha a gyermeket apja így beszélne a gyerekkel?
Tegnap a gyermekünk rosszat csinált. 20 hós ugye feszegeti a határokat mit szabad és mit nem. Na tegnap a párom úgy felidegesitette magát hogy azt mondta a gyermekünknek hogy ha legközelebb úgy elverlek hogy bepisilsz.
Először lereagalni sem tudtam. Csak néztem hogy mi van??? Hogy mondhat ilyet? Aztán mondtam neki hogy biztos enm veréssel, bántalmazással fogja nevelni!! Ezt felejtse el. Ti mit tennétek? Mi van ha tényleg ez var a gyerekünkre? Türelmetlen vele.
Én a lányomnak szoktam mondani,hogy úgy elverlek,hogy beszarsz(9 éves,és soha nem gondolom komolyan.ez után a mondat után mindketten elkezdünk röhögni nálunk ez nem fenyegetés,hanem olyan "fekete"humor féle.nagyon jóban vagyunk a lányommal,szerencsére)
Biztos,hogy apuka komolyan gondolta?
Egyenlőre csak figyelni tudod.
Ha valóban kezét emel rá, azonnal ott kell hagynod.
Ez idővel csak rosszabb lesz, és nincs rá mentség.
Jól van ne egyél meg,nem írtad mi volt utána...én leírtam az én véleményemet,megkérdeztem,hogy tuti úgy-e volt...nem kell lepontozni meg flegmulni.
Én arról nem tehetek,hogy a férjed egy tahó.az enyém szerencsére nem az.
Tessék?? Senki nem pontozott le :o vagyis én nem!!
És nem is flegmaztam. Leirtam a tenyeket.kicsit érzékeny vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!