Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ilyen esetben ki lesz a...

Ilyen esetben ki lesz a vesztes fél?

Figyelt kérdés
Nem készült apasági elismerő nyilatkozat, az apa nem kereste a gyereket. Ügyvédet kerestem fel, hogy legalább a gyerektartást behajtsam rajta, be is lett hívva az apa. Nem ment bele a békés útba, nem ismerte el az apaságot. Indul a per ellene jelenleg. Egy olyan messenger beszélgetéssel takarózik ahol kiprovokálta belőlem azt hogy: “azt se tudom kitől van a gyerek hiszen xy-al jól elvoltunk x időben”. Ez egy irónia volt, a párbeszéd eleje ugyanis az hogy kételkedett hűségemben és ezt vágtam rá, de ő tudja jól hogy ez nem igaz, hisz ezt le is írta utána hogy lehetetlen, illetve mikor azzal a férfival utoljára voltam egy légtérben az 2 hónappal a fogantatás előtt volt, de sosem volt amúgysem közünk egymáshoz. Én tudom hogy ő az apa, hisz nem voltam mással. Nekem nincsenek meg beszélgetéseink, mindent töröltem. Nem gondoltam volna hogy mégjobban belém akar rúgni, hisz tudja hogy övé a gyerek, ezzel csak azt akarja elérni hogy fizessem a dns tesztet..
2023. máj. 21. 22:36
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Legalábbis az ügyvédem mondta hogy ez kell mert enélkül ha elvinné most pl random (mikor már megvan az apasági nyilatkozat) akkor az nem számítana bűnnek
2023. máj. 22. 21:51
 22/27 anonim ***** válasza:
De azt jelenti, csak azt nem osztogatják olyan könnyen.
2023. máj. 22. 21:56
 23/27 A kérdező kommentje:
Akkor sem ha az apa hozzajarul? Mert amikor ez jott szoba nem tiltakozott, aztán kesobb ki tudja mi lesz
2023. máj. 22. 22:46
 24/27 babyboom567 ***** válasza:
100%
A kizárólagos felügyeleti jogról,nem szokták megkérdezni a kizárandó szülőt, ez nem az ő döntése.A bíróság dönti el kb.
2023. máj. 23. 07:04
 25/27 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nem tudom olvassa e valaki még, viszont a napokban érkezett a “hír” hogy az ügyvédjével elküldette ezeket a képernyőképeket a bíróságra és azt kérelmezik hogy mivel “miattam kell” a dns teszt ezáltal mindenképpen én fizessem a költségeket hiába derül majd ki hogy ő az apa. Az ügyvédem azt mondta ez nem vetít rám jó fényt. Szerintetek lehetek én a vesztes fél mégis?.. még mindig fixen tudom hogy ő az apa természetesen, de én egyedülálló anyaként nem engedhetek meg magamnak egy fél milliós tesztelgetést, pereskedést azért mert ezeket csak az motiválja hogy nekem rossz legyen
2023. júl. 22. 14:13
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Én még mindig azt mondom h engedd el ezt az embert, mond h jó akkor nem az ő gyereke.

Ez a csávó mindenhol keresztbe fog tenni neked, nem biztos h megéri az a havi 30-40ezer ft h mostantól örökké idegeskedj valamin.

2023. júl. 22. 17:44
 27/27 A kérdező kommentje:
#26 igazad van teljes mertekben! Viszont sajnos mar megy a per,nem igazan van visszaut, de innestol kezdve engem sem motival semmi csak hogy megszabaduljunk ettol
2023. júl. 22. 19:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!