Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ilyen esetben ki lesz a...

Ilyen esetben ki lesz a vesztes fél?

Figyelt kérdés
Nem készült apasági elismerő nyilatkozat, az apa nem kereste a gyereket. Ügyvédet kerestem fel, hogy legalább a gyerektartást behajtsam rajta, be is lett hívva az apa. Nem ment bele a békés útba, nem ismerte el az apaságot. Indul a per ellene jelenleg. Egy olyan messenger beszélgetéssel takarózik ahol kiprovokálta belőlem azt hogy: “azt se tudom kitől van a gyerek hiszen xy-al jól elvoltunk x időben”. Ez egy irónia volt, a párbeszéd eleje ugyanis az hogy kételkedett hűségemben és ezt vágtam rá, de ő tudja jól hogy ez nem igaz, hisz ezt le is írta utána hogy lehetetlen, illetve mikor azzal a férfival utoljára voltam egy légtérben az 2 hónappal a fogantatás előtt volt, de sosem volt amúgysem közünk egymáshoz. Én tudom hogy ő az apa, hisz nem voltam mással. Nekem nincsenek meg beszélgetéseink, mindent töröltem. Nem gondoltam volna hogy mégjobban belém akar rúgni, hisz tudja hogy övé a gyerek, ezzel csak azt akarja elérni hogy fizessem a dns tesztet..
2023. máj. 21. 22:36
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
97%
A dns tesztet a vesztes fél fizeti
2023. máj. 21. 22:39
 2/27 anonim ***** válasza:
97%
Ha biztos vagy az apaságban, nincs kérdés ki fog veszìteni.
2023. máj. 21. 22:40
 3/27 A kérdező kommentje:

Igen ezt tudom

csak hogy jelen esetben ki lenne a vesztes fél? Nyilván ő az apa és ő kételkedik

4/27 A kérdező kommentje:
Akkor jó.. csak kicsit félek a “bizonyíték” miatt
 5/27 anonim ***** válasza:
97%
Apasági perben senki nem érdekel ki mit irogatott. DNS teszt dönt.
2023. máj. 21. 22:49
 6/27 anonim ***** válasza:
100%

Akár azt is irhattad volna hogy a szomszéd Józsi a gyerek apja. SENKIT NEM ÉRDEKEL!

Mivel ő a gyerek apja, és perre vittétek az ügyet, így ő fog veszíteni és fizet mindent. DNS teszt, per költség mindent... Egyszerűbb (és olcsóbb) lett volna ha peren kívül egyeztek meg, de hát már Mind1.

2023. máj. 21. 23:00
 7/27 anonim ***** válasza:
95%
Bizonyíték 😂 Elképzeltem a jelenetet a bíróságon, mikor apuka egy képernyőfotót lobogtat a messenger üzeneteitekről a pozitív apasági tesztre válaszul 😁
2023. máj. 21. 23:02
 8/27 anonim ***** válasza:
96%
Ezt ugye te se gondolod komolyan, hogy a DNS teszt helyett üzenet dönt?🙄 Szerinted akkor miért csinálnak tesztet? Eleve nem foglalkozik senki azzal az üzenettel az exeden kívül. Nekem az a gyanúm, hogy mégiscsak jól elvoltál azzal az xy-nal, azért félsz ennyire vagy tényleg ilyen buta vagy. Nyilván, ha a teszt szerint ő az apa, akkor ő a vesztes fél, ha nem, akkor meg te, nem egy agysebészet. De leginkább a gyerek, akit két ilyen észlénnyel vert meg a sors.
2023. máj. 21. 23:04
 9/27 A kérdező kommentje:
Persze tudom jól.. csak ugymond én keltettem fel benne a bizonytalanságot, nem e emiatt terhelnék rám. Én nem attól félek hogy más az apa, mással jobban járnék hidd el mint ezzel a féreggel
2023. máj. 21. 23:07
 10/27 anonim ***** válasza:
96%

De ne legyél már ennyire egyszerű! Könyörgöm, ez apasági per, nem óvodás nagycsoport. A bíróságot egyetlen dolog érdekli, hogy ki a gyerek apja. Pont lesz@rja, hogy ki kezdte, meg ki mit mondott.

2023. máj. 21. 23:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!