Kedves kérdező. Ahogy már írtam a 40000 Ft reális egy 10 hónapos babára. Az étel amit megeszik most és még legalább 1 évig nem sok max a napi gyümölcs sem vészes összeg egy ekkora gyermekre. A napi mosás, pipere cuccok sem drágák. Mennyit költesz reálisan rá? Alap ruhatár, alap pelenka, alap gyógyszerek. Na annyit kérj el tőle, ha megadja ne vacilálj fogadd el. Még valami, de tudsz kérni felül vizsgálatot, ha jogos emelnek az összegen.
2023. máj. 20. 20:55
32/49 anonim válasza:
"2 éves kortól könnyebb lesz,ha visszamész dolgozni"
A francokat, akkor lesz csak gàz, amikor 2 hetente beteg a gyerek, és a kérdezőt kirúgják emiatt.
2023. máj. 20. 21:18
33/49 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos nagyon nehéz olyan melóhelyet találni ahol ezeket tolerálják. Illetve rohadtnehéz egy jó munka mellett is megoldani a bejárását, hazajutását oviba vagy majd suliba. Sok dolgot kell emiatt hogy egyedülálló vagyok a nagyszülőkre bíznom..
2023. máj. 20. 21:26
34/49 anonim válasza:
32# Igen,de nyilván az anyagiakra értettem,hogy akkor nyilván többet tud költeni is mondjuk márkás dolgokra mivel jelen esetben látszik,hogy az apuka nem fog többet beszállni,sajnos. Magára számíthat,ha szeretne bármit. A bíróság sajnos ráerőszakolni apukára nem fogja tudni,hogy keressen jobban fizető állást például. Elég szomorú egyébként ez az egész. Azt viszont igen iszonyat nehéz lesz a betegségeket megoldani. Ha van nagyszülői segítség,az sokat fog kelleni.
2023. máj. 20. 22:18
35/49 anonim válasza:
34#-es vagyok,nekünk is 10 hónapos amúgy. 80 ezernél nekünk is megszokott állni egyébként(40+40 ezerrel számolva,anya-apa részéről). Nálunk ami elvisz sokat,amit így észrevettem,az a vitaminok plusz a tápszer(az volt 25-30 ezer is legutóbb,az volt a plafon eddig). Ha nem kötelező oltás volt/van,akkor több volt,de ilyen esetekre nem lehet,hogy még pluszba elfelezitek az adott költséget esetleg?Az lenne a korrekt. Barátainknál van az,hogy 30 ezer/gyerek,de mellé feleznek minden egyéb költséget,minden egyes esetben. Volt hogy eltört a szemüvege a gyereknek,azt is egyből felezték.
2023. máj. 20. 22:24
36/49 A kérdező kommentje:
Jó lenne úgy nekem, talán úgy lenne a legkorrektebb mindenkinek, csak sajnos ezekért kb könyörögnöm kellene, annyit meg már nekem nem ér hogy megalázkodjak egy ilyen embernek meg könyörögjek azért ami alap lenne egy normális embernek
2023. máj. 20. 22:49
37/49 A kérdező kommentje:
És sajnos jelenleg nagyon rossz a kapcsolatunk a volt párommal. Nem lehet vele értelmesen kommunikálni, amikor az ügyvédemhez behívattuk az lett a vége hogy perre kell vinni az ügyet mert minden érdekelte csak a kötelessége nem
2023. máj. 20. 22:52
38/49 anonim válasza:
34# vagyok. Sajnálom. :( Ez így tényleg gáz. Vicc,hogy milyen könnyen lelép és tojik a kötelességére egy két férfi.
2023. máj. 20. 23:04
39/49 anonim válasza:
Kerdezo, megertelek.
Az en exem a felso tizezerhez tartozik keresetileg (mashogy mindenhogy meg a legalja), es a fizetesenek 2 %-at fizeti gyerektartasra, emelett soha semmit nem vesz neki.
Alig varom, hogy eleg idos legyen a gyerek amikor is mindent elmondok majd neki, es remelem soha eleteben tobbet ra se nez majd.
2023. máj. 21. 00:52
40/49 anonim válasza:
Reális? Hagyjuk már, a férfi lelép és onnantól kezdve kb kiszúrja a nő szemét max 30-40 ezer Ft-tal gyerektartás címén.
Az egyhavi kajára nem elég, HA anyuka pl nem szoptat, és akkor még tök egészséges a gyerek.
Ha bármi betegsége lesz, 10-15 ezer a gyógyszer, ha tartós beteg, akkor meg határ a csillagos ég, sajnos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!