Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi a reális gyerektartás?

Mennyi a reális gyerektartás?

Figyelt kérdés

Pici babáról van szó

Elméletileg minimálbérre van bejelentve az apuka, de még biztosan nem tudjuk, tehát ő 40ezret “szánt” a kicsire

Csak szerintem kevés? vagy másoknak is ennyit fizetnek? Sokmindent olvastam már. Tudás nélkül pedig nem akarok akadékoskodni.

2023. máj. 20. 10:21
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:

#7 Pontosan, én is gyűjtök neki,bár egyenlőre még csak a csp összegét tudom eltenni neki

#8 Igen én megveszem a saját pénzemből ha muszáj, ugyanis nagyon sok dologból fontos a drágább, pl. nem adok rá kínais cipőt hogy egy életre megnyomorítsam, a testápoló meg ilyenek fogyóeszköz, ruhák pedig minden szezonra alaphangon új kell mert nő mint a gomba. Ő nem egy felnőtt ember még akinek elég x időközönként venni ezeket, minden max 1 szezont fut ki.

#9 Ugyanezen a véleményen vagyok. Illetve én még itthon vagyok gyesen, tehát jóval kevesebből kell gazdálkodjal alapból is. Háztartást fent kell tartani anyagilag is meg mindenhogy, nekem van autóm de annak is vannak persze költségei, de itt falun pl gyerekorvos sincs, nem szívesen mennék tömegközlekedéssel orvoshoz ha majd beteg lesz a kicsit vagy bármi.

Volt amikor elkezdtem számolni mennyibe van a kicsi egy hónapra.. de hamar feladtam mert annyi apróságból össze tud jönni egy komoly kis összeg hogy csak na.. meg fölösleges köröket futnék hisz apukának is ez a véleménye hogy vehetek mindenből olcsóbbat.

2023. máj. 20. 14:01
 12/49 Bogica0616 ***** válasza:
38%
Kedves kérdező. Szoptatást vagy tápszeres a baba? Mekkora most hány hónapos? Van valami betegsége? Lúdtalp? Allergiák? Mozgás zavarok? Ezek határozzák meg az összeget, ezek nélkül érdemi válaszokat nem lehet adni.
2023. máj. 20. 14:01
 13/49 anonim ***** válasza:
27%

10 hoppá..nem havonta? Tehát 3 havonta befolyik 120 ezer abból már nehogy ne fusson már pár ruhát. Persze nem a mamas and Papasban kell vásárolni.

Mi most vettünk a Tescoban 3 darabos biopamut bodyt ezer forintért akciósan.

Tápszer 40 ezerért? Mit eszik az a gyerek?

És nem nem fáj 40-80 ezer a gyerekemre, de nem is én tartom itt a markom hogy minél többet lehúzzak apukáról mert én fancyzni akarok:-D

2023. máj. 20. 14:09
 14/49 anonim ***** válasza:
36%

Igen én megveszem a saját pénzemből ha muszáj, ugyanis nagyon sok dologból fontos a drágább, pl. nem adok rá kínais cipőt hogy egy életre megnyomorítsam,

Pici babának minek cipő? Meg ha pici baba és menőzni akarsz a drága dolgokkal miért csak gyest kapsz? Gyerek előtt dolgozni kellett volna, gyűjtögetni és probléma megoldva. De akkor sem értem hogy minek drága cipő egy pici babára.

2023. máj. 20. 14:11
 15/49 anonim ***** válasza:
62%
Sztm örülj a minimálbérből a 40nek. Sokan kapnak 20 25öt és kész.
2023. máj. 20. 14:16
 16/49 Bogica0616 ***** válasza:
23%
Ha jól gondolom már lejárt a gyed, és nem kicsi baba, hanem gyerek már. Akkor még elég a 40000 Ft is. Mivel 2 éves elmúlt nem kell tápszer. Pelenka vagy már nem kell vagy nagyon minimális. Max 5000 kijön. Ruhára elég havonta 10000- 15000 forint. De ez is túlzás, ha amúgy szívesen visz a nagyi ajándékot, már pedig vitt, az, hogy neked nem tetszik nem az ő dolga. A gyermek étkeztetését házilag naponta gyümölccsel, ugyan alma, banánnal ami nem flacos kijön, nagyon max 20000-30000 ből. Kb 45000-50000 megvagy. Új ruhákkal is. Minőségi cipővel. Ha nagyobb kiadás lenne érdemes egyeztetni, óvoda kezdés, iskola kezdés.
2023. máj. 20. 14:40
 17/49 anonim ***** válasza:
6%
Semmi sem jár egy olyan nőnek, akitől elmenekült a palija.
2023. máj. 20. 16:33
 18/49 anonim ***** válasza:
90%

17 a gyereknek jár te ostoba!

Én meg hiába vagyok lepontozva...tudom mennyibe kerül egy gyerek, de ha a fején pörög se fog minimálbérből 40nél többet kapni.

2023. máj. 20. 16:35
 19/49 anonim ***** válasza:
0%

Ostoba az anyád!

Szánalmas, ha egy fèrfit kènyszerìteni kell, hogy fizessen a gyerekère, miközben a háta közepère sem kìvánja.

2023. máj. 20. 16:42
 20/49 anonim ***** válasza:
73%
19 buta vagy mint egy raklap. Köttese el magát az ilyen féreg pasi, mint Te is!
2023. máj. 20. 16:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!