Hány éves koráig lehet nyáron otthon meztelenül a gyerek?
Figyelt kérdés
Nyáron nagy melegben, otthon a négy fal között vagy kertben ki hány éves koráig hagyja/hagyta pucérkodni a gyerekét (vagy kit hány éves koráig hagytak a szülei)?2023. máj. 2. 09:20
31/39 hosszúhajú válasza:
29. Csak nem gondolod hogy vitába szállok veled szakértők véleményével szemben?
32/39 anonim válasza:
Otthon? Amíg kisgyerek. 5-6 éves korig szerintem.
33/39 anonim válasza:
#31 mivel neked saját véleményed és érveid nincsenek, csak egy találomra előhúzott "szakértővel" dobálózol, és még arra az egyszerű kérdésre sem tudsz válaszolni, hogy egy átázott nejlonszövet ugyan miféle védelmet nyújtana a fertőzésekkel szemben, ezért természetesen nem neked szólt a válaszom.
Hanem mindenki másnak.
34/39 Pisti 17 válasza:
Én úgy gondolom ezt a gyerek döntse el meddig nem kellemetlen neki. Kis gyerek koromban természetes volt hogy nincs rajtam ruha a strandon. Harmdik vagy negyedikes voltam amikor nekem azt mondta a testnevelés tanitó néni ano, hogy addig nem kell fürdőruci ha én nem akarom míg nem látom magamon a pubertás kort. Mível én későn érő voltam kb. jó 13 éves koromig nem is vettem fel a strandon semmit és úgy gondolom ezt senkit nem zavart. (max. 1-2 osztálytársam tett némi megjegyzést) Szerintem ezt nem lehet pontosan korhoz kötni, hogy ki mikor kezd felnőtté válni testileg.
37/39 anonim válasza:
Évek során meg változtak a dolgok, én most vagyok 30 éves, kis gyerek voltam, akkoriban valahogy nem volt gond ha a gyerek meztelen volt, én is nagyon sokáig meztelenkedő voltam, nem csak otthon akár balaton parton a strandon, emlékszem, már nem voltam kicsi, nagy fiú voltam amikor még meztelenkedtem, emlékszem, szüleim mondogatták hogy már nem kéne meztelenkednem, nekem megszokott volt, nem nagyon akartam fel venni gatyát, más korombeliek is meztelen voltak, tapasztalatom az ezzel hogy szerintem, hogy így nem vagyok szégyenlős.
38/39 anonim válasza:
pont idén nyáron is láttunk pár olyan esetet sima ruhás szabadstrandon, hogy eléggé meglepett. úgymond már fejlett srác volt a szüleivel meztelenül. de nem nagyon érdekelte.
a monokini nem lep meg, azt is sokat láttuk, de azért ilyen korú srácot meztelenül csak kétszer és elég fura volt. persze gondolom, volt akit nagy örömmel töltött el ...
39/39 anonim válasza:
amíg nem éri el a gyerek a serdülő kort mindegy
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!