Hány éves koráig lehet nyáron otthon meztelenül a
gyerek?
Figyelt kérdés
Nyáron nagy melegben, otthon a négy fal között vagy kertben ki hány éves koráig hagyja/hagyta pucérkodni a gyerekét (vagy kit hány éves koráig hagytak a szülei)?
Soha semeddig. Minimum egy bugyit/pelenkát mindig viseltek. Bent higiéniai okokból, kint meg az UV miatt is.
2023. máj. 2. 09:22
2/39 anonim válasza:
Nem hagytam sosem.
2023. máj. 2. 09:38
3/39 anonim válasza:
Az enyém idén nyáron lesz egy éves, de mindig legalább egy kisnadrág lesz rajta. Az már nem nagyon számít melegségben. De pl. standon, ha mondani kell egy számot, 3 éves kor fölött érzem azt, hogy egy bugyit legalább kéne adni arra a kislányra. Akkor már ovis, szocializálódik, ne lássák mások pucéron.
2023. máj. 2. 09:41
4/39 anonim válasza:
Kint bármeddig. (#1: attól még a testfelület 90%-a ki van téve az UV sugárzásnak, hogy alsó van rajta)
2023. máj. 2. 09:41
5/39 anonim válasza:
2.5 évesen még hagytam, idén nyáron már legalább egy fürdőbugyi lesz mindig rajta.
2023. máj. 2. 09:46
6/39 anonim válasza:
Jajj bocsi, 3-as vagyok, most látom, hogy otthon. Otthon szerintem nem gond, amíg a gyereket nem zavarja, hogy pucér. Én a sajátomra fogok adni nadrágot, de ettől nem gondolom, hogy ez csak így jó.
2023. máj. 2. 09:47
7/39 anonim válasza:
"#1: attól még a testfelület 90%-a ki van téve az UV sugárzásnak, hogy alsó van rajta"
Értelemszerűen alsónal több van rajta kint. Konkrétan UV szűrős felső. Sőt, rajtam is. Jobb, kényelmesebb, egészségesebb, mint tetőtől talpig bevakolni.
2023. máj. 2. 09:53
8/39 anonim válasza:
Otthon a lakásban lehet bármikor, melegben le is szokott vetkőzni, szeret ruha nélkül lenni, bár bugyi azért általában van rajta, de nem zavar ha leveszi, 3 eves fiú. Persze ha jön hozzánk valaki fel kell öltözni. Kint semennyi éves korig, soha nem volt a kertben, strandon sem, minimum egy gatya.
2023. máj. 2. 09:53
9/39 anonim válasza:
Anyósék ill. anyukámék kertjében nagy ritkán előfordult, de akkor is azért, mert fel volt nekik állítva a kismedence, és abban pancsoltak, nem mindig adtam rájuk fürdőgatyát/bugyit, de max 2-3 éves korukig bezárólag.
Csak úgy nem szaladgáltak pucéron soha, főleg nem a lakásban...nem is értem, a még nem szobatiszta gyerek után egész nap mennem kéne a felmosóronggyal, amelyik meg már elég nagy ahhoz, hogy szobatiszta legyen, az (szerintem) túl nagy ahhoz, hogy meztelenül flangáljon.
2023. máj. 2. 09:54
10/39 anonim válasza:
Otthon amíg így kényelmes nekik, addig hajrá. Én is szeretek nudizni, pedig már 30 vagyok, bár nekem a szomszédok talán nem annyira örülnének, ha pucérkodnék, de a gyerekek még nem zavaróak. Az UV ellen naptejjel próbálok védekezni, de sajnos ez kivédhetetlen.
Strandon soha, semeddig. Túl sok a beteg ember, nekem meg két kicsi lányom van, nem mutogatom őket. Van egy árnyékolónk, azt amúgy is visszük magunkkal, öltözés/peluscsere azon belül, egyébként meg rendes fürdőruha van rajtuk, még csak nem is bugyika vagy valami.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!