Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan dolgozzam fel, hogy...

Hogyan dolgozzam fel, hogy nem lehet gyermekem?

Figyelt kérdés

Korai menopauzám van én már átestem a klimaxon pedig még 30-sem vagyok.

Jópár évig éltem úgy, hogy bennem volt ez a rossz érzés, hogy nem lehetek anya de ez most felerősödött bennem és egy ideje annyira bánt már, hogy elmondani sem tudom.

Egyedül örökbe fogadni sem tudok sajnos, pedig szívesen örökbe fogadtam volna.

Senkivel sem tudok beszélni erről, nemrég egy olyan ember aki nem tudja a helyzetemet azt mondta "lehet gyerek nélkül élni de minek". Persze neki van egy csodálatos gyermeke és ezért mondta, de nagyon szíven ütött.

Sokat jár ezen az eszem és bár belekéne törödnöm egyszerűen nem megy.

2023. ápr. 25. 20:29
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

Igazából lelkileg nem vagyok jól ezt szeretném megoldani, hogy feldolgozzam ha mégsem leszek soha anya.

Mert erre van nagyobb esély ☹️

2023. ápr. 25. 21:52
 22/33 anonim ***** válasza:
81%

Segíteni nem tudok érdemben kérdező,de hatalmas kitartást kívánok és biztos vagyok benne,hogy valamilyen formában,de leszel anya.

Aki írja a petesejt donort. Nos,én sem vállalnám be. Bár nekem csak elkezdett kimerülni a petefészkem,de évekig nem jött össze,ezalatt mondogatták sokan az örökbefogadást meg a petesejt donort nekem is. Mi megbeszéltük akkor a férjemmel,leültünk higgadtan,mi sem spermadonorba,se petesejt donorba,se pedig örökbefogadásba nem mentünk volna bele,hanem akkor maradtunk volna magunk pedig nagyon is vágytunk gyermekre,de saját gyermekre. Lombikba belementünk volna,ha kellett volna. Volt aki mondta rokonok közül a nevelőszülőséget. Gyerekek között dolgozom évek óta,közöttük sok olyannal,akit bent hagytak a szülők és nekünk kellett ellátni,gondozni,babusgatni. Cukik voltak,aranyosak,de éreztem,hogy nem tudnám őket sem úgy szeretni vagy hazahozni magunkhoz és nevelni,úgy meg semmi értelme. De mindenki más személyiségű,rengeteg olyan embert ismerek,aki meg igen. Ha a kérdező elzárkózik a donor petesejttől biztosan okkal teszi,ez az ő döntése,nem más van az ő életében,érzéseiben.

Kérdező,hátha esetleg tényleg a külföldi örökbefogadás valamilyen módon menne,bár ott nem tudom hogy működik. Szakemberhez jársz még? Ő mit tanácsolt? Nagyon nehéz téma ez úgy gondolom. Teljesen 0 az AMH-d is amúgy?

2023. ápr. 25. 22:41
 23/33 A kérdező kommentje:

22

Nincs és az AMH szintet nálam nem lehet növelni nincs peteerésem, menstruációm sem.

Egyszerűen kimondták az orvosok nincs mit tenni.

Én megértem a helyzeteketeket, mások vagyunk és amit nem szeretnénk azt nem szabad erőltetni, külföldön még megpróbálom ha nem sikerül bele kell törödnöm.

Lelkiekben nem tudom feldolgozni és ez miatt jártam szakemberhez de már nagyon ritkán járok.

2023. ápr. 25. 22:49
 24/33 anonim ***** válasza:
87%
Van egy barátnőm, aki elmúlt 40 éves. Férjével úgy döntöttek, hogy örökbe fogadnak egy gyermeket. Ha lesz olyan, aki megfelel nekik és megfelelnek a feltételeknek, simán kaphatnak akár újszülöttet is. Ezt azért írom le, hogy tudd, nem vagy elkésve, van időd párt találni. Nem kell még lemondani erről.
2023. ápr. 26. 08:10
 25/33 A kérdező kommentje:

24

Igen nekem is vannak ismerőseim akik párként fogadnának örökbe és nekik is jó hosszú a váró lista elég rég várnak ők is pedig házasok.

Én már egy pár éve az örökbefogadás útján haladok nem szerettem volna leírni de volt párom akivel együtt kezdtük el de egyedül maradtam így folytatom tovább.

Nem várok a csodára nem zárkózom el de nem is eröltetek egy kapcsolatot de valószínű elég kevés az esély, hogy találok egy férfit aki szívesen fogadna velem örökbe egyből.

2023. ápr. 26. 08:32
 26/33 anonim ***** válasza:
73%

De, fogadhatsz Magyarorszagon egyedulallokent is orokbe, csak kulon kell hozza engedelyt kervenyezni. Egyik ismerosom fiatal egyedulallo nokent kapott ujszulottet. (Ismerni erdemes a megfelelo teruleti listat, ahova bejelentkezel, hogy mennyien varnak, illetve ha nem zarsz ki pl. enyhe egeszsegugyi rizikot, valamint roma babat, akkor is nagyobb az esely).

Az aviva torna egy nagyon eros hormontorna, klimaxon boven atesett noknek hozta vissza a ciklusat. Nem tudom, egyutt jart-e nalad a petefeszek kimerulesevel is, de esetleg nezz utana, hatha a korodbol adodoan meg visszafordithato.

2023. ápr. 26. 10:31
 27/33 anonim ***** válasza:
48%
Amerikaban lehet fagyasztott embriot orokbefogadni, olyan szulok ajanljak fel, akiknek mar megszulettek a kivant gyerekeik. Egyedulalloknak is lehet. Te hordod ki, te szulod meg, akar a biologiai szulokkel is felveheted a kapcsolatot. Kb. 40%-a sikeres atlagosan a beulteteseknek.
2023. ápr. 26. 10:33
 28/33 anonim ***** válasza:
82%
Illetve opcio lehet neked meg gyereket egyedul nevelo ferfi is adott esetben.
2023. ápr. 26. 10:34
 29/33 anonim ***** válasza:
82%

Anonim módon itt is lehet embriót felajánlani, csak kevesen teszik ezt. Viszont itt annyi visszajelzést sem kap az adományozó pár, hogy lett-e a beültetésből gyerek.

2023. ápr. 26. 11:36
 30/33 A kérdező kommentje:

Szerintem utoljára de leírom, hogy nem szeretnék petesejt donort, lefagyasztott embriót mások vagyunk és nekem ez nem menne.

Én mint örögbefogadott "gyerek" szintén az örökbefogadást választottam írtam is, hogy a lista végén vagyok ami azt jelenti, hogy már elkezdtem ezt az egészet.

Nagyon nem könnyű szinte lehetetlen úgy, hogy szintén megint mondom kisebb betegség és a gyermek származása sem érdekel.

Mivel ha a megyében nem megyén kívűl keresnek a gyermeknek párt.

Jelenleg a külföldi örökbefogadást próbálom elintézni, ha nem sikerül hát nagyon sajnálom megszakad a szívem de valahogy feldolgozom. Sok akadályba ütköztem és ez a mondat, hogy "lehet gyerek nélkül élnk de minek" nagyon szíven ütött.

De előre nézek próbálok nem elkeseredni nem adom fel.

Már azt is irtam, hogy ez már végleges nincs az a torna ,vagy gyógyszer ami segíthetne!

2023. ápr. 26. 12:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!