Múltkor valaki linkelt egy babaszépségversenyt és olyan sok jóképű kisfiú volt,hogy annak ellenére,hogy lányos vagyok fiúra is kezdtem vágyni(amúgy sírva fakadtam már akkor is ha azt mondták,hogy fiam lesz:D)
2010. jún. 8. 20:16
2/11 anonim válasza:
Nekem minden vágyam az volt hogy kislányom legyen, naná hogy fiam lett.
De tényleg igaz miután megszületik nem azzal foglalkozol, hogy nem a várt nemü hanem hogy a tiéd és milyen cuki.
2010. jún. 8. 20:34
3/11 anonim válasza:
Nagyon lányt szerettem volna, de fiam lett :) Nálam ez nem okozott gondot igazából, teljesen elfogadtam azt, hogy fiam lett, más kérdés, hogy nagyon remélem, hogy egyszer majd lányom is születik.
2010. jún. 8. 20:57
4/11 anonim válasza:
Már volt egy kislányom, amikor újra teherbe estem. Ismét kislányt szerettem volna, és úgy éreztem, az is lesz. Aztán amikor a doki közölte, hogy úgy néz ki, kisfiú, "kicsit" ledöbbentem. Még jó, hogy szülésig volt még vagy 3hónapom (kicsit későn mutatta meg magát), hogy hozzászokjak a gondolathoz. Tényleg kisfiú lett. BORZASZTÓAN IMÁDOM AZ ELSŐ PERCTŐL KEZDVE!!!!Boldog vagyok, hogy kisfiú lett, aki ma már 2éves rosszcsont, de annyi szeretet van benne, és ahogy ki tudja mutatni...
2010. jún. 8. 20:58
5/11 anonim válasza:
Fiút akartam igazából, de lányom lett. Mikor megmondták (de nem biztosra, csak tippelték), kb 1 perc múlva "megnyugodtam", hogy milyen jó, lesz egy lányom (férjem ugyanígy). Úgy belejöttem, hogy még egy lányt akartam, és ez most be is jött, még pocakban van.
2010. jún. 8. 21:05
6/11 anonim válasza:
Nekünk a 24 hetes UH-on mutatta meg magát. Addig végig azt mondtuk, hogy tuti kislány, ha már ennyire szégyenlős, és nem mutatja. Aztán a szonográfus nő megkérdezte, hogy tudjuk-e már a baba nemét. Mondtuk, hogy nem, mert eddig nem mutatta. Megkérdezte, hogy mit szeretnénk, a párom rögtön rávágta, hogy hát kislányt. Erre a nő, akkor apuka lehet próbálkozni újra, mert ennek kukija van. És meg is mutatta a nagy zacsit, ahogy épp széttette a lábát a fiam.
Én ledöbbentem és elszomorodtam. Mikor kijöttünk, én még sírtam is. De utána ahogy ficánkolt, ahogy rúgdosott, megbarátkoztam a gondolattal, aztán ahogy megszületett és megláttam... 1000 lányért sem adnám. :D
2010. jún. 8. 21:46
7/11 anonim válasza:
én is úgy éreztem,hogy kislányt hordok a szívem alatt.24. héten derült ki,hogy kisfiú.nagyon megdöbbentem és még el is szégyelltem magam,hogy ahelyett,hogy földöntúli boldogságot éreznék,mert egészséges a kicsim,ilyenen gondolkodok,miért nem lány.de mire kijöttünk,teljesen megbarátkoztam a gondolattal.és egy olyan nagyon szép fiunk született,igazi lányos vonásokkal.imádom!ha lesz másik,akkor talán ő kislány lesz.
2010. jún. 9. 07:59
8/11 anonim válasza:
kislányt szerettem volna, de nagyon. Pár hetes a kisfiam, gyönyörű gyerek, de én még mindig nem barátkoztam meg vele hogy fiú. Remélem majd idővel...
2010. jún. 9. 13:35
9/11 anonim válasza:
Kedves 21:05-ös anyuka! Ezt akár én is írhattam volna!!! Elsőre nagyon fiút szerettem volna, azt is éreztem. Mikor a 18. héten azt mondták, tuti, h lány, kijöttem és sírtam. A férjem is, csakhogy ő a boldogságtól. 2 hét alatt nyugodtam le.
Annyira imádom a csodálatos kislányomat, hogy a következőt is kislánynak szeretném, most úgy érzem, meg lennék zakkanva, ha fiú lenne. Még csak 14 hetes vagyok, és nagyon izgulok... Nem is értem, hogyan akarhattam valaha kiskrapekot. (Még annyi, hogy van egy öcsém, akivel annyira rossz a viszonyunk, hogy nem is beszélünk, ezért sem szretnék a lányomnak öcsit.)
2010. jún. 9. 13:58
10/11 anonim válasza:
kétszer lett fiam, mindkétszer lányt szerettünk volna. De nagyon! Imádom mindkét fiam, de nem hagy nyugodni a gondolat, hogy kellene még egy kislány. Úgyhogy mi lehet, hogy próbálkozunk harmadszorra is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!