Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki hogy dolgozza/-ta föl,...

Ki hogy dolgozza/-ta föl, hogy az ellenkező nemű gyermeke született, mint amire szívből vágyott?

Figyelt kérdés
Persze, amikor ott van a baba, naná, hogy nem cserélné el, de azért a szíve legmélyén ott van, hogy ő mást szeretett volna.
2010. jún. 8. 20:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Én világ életemben kislánít akartam! De nagyon, nagyon. Csupa fiúval vagyok körülvéve, sőt a munkatársaim 95% is férfi. Szeretke focizni, sok fiú barátom van, lány csak kevés. A pici 4 nappal peteérés előtt fogant és biztosak voltunk benne, hogy kislány. Már 18 hetes UH-n megmondta doki, hogy Ő bizony fiú lesz!!! Átbőgtem az éjszakát, hogy úr isten, mit fogok kezdeni egy kukacossal. Most 26 hetes vagyok és öszintén mondom annyira imádom már, szt hogy fiam lesz. Kis rosszcsont manót szeretnék, olyan igazi kisfiút! :-) Soha nem gondoltam volna, hogy megbarátkozom a gondolattal és még is....Az idő megold mndent, a sors pedig tudja, minek kell következnie. Azóta kiderült, hogy egyedül maradok a picivel, mert apuka nem akar már velünk élni és így mégjobban örülök, hogy fiam lesz, mert mellettem lesz a világ legtökéletesebb férfija, akit csak elképzelhetek magamnak. :-)
2010. jún. 10. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!