Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy dolgozzam fel h a páromna...

Hogy dolgozzam fel h a páromnak már van egy gyermeke?

Figyelt kérdés
Én 17/L vagyok!A párom 23 éves! Fogalmam nincs h miért de nem tudom h viszonyuljak a párom exéhez? Az ex- azt akarja elérni h minden féle képpen szétmenjünk! A babát alig engedi a páromhoz! És olyanokat mondott h én nem tudja h bánok a gyermekkel! Ez természetes h félti a gyermekét de ha igazán félti nem a háta mögött beszéli ki és hordja le hanem akkor beszélgetvele! És ezt is én kezdeményeztem! Szeretem a párom nagyon is! Volt olyan éjszaka h sirva keltem föl, a depresszióba hajt ez a nőszemély! Van mikor feljön a szobánkba... Ráadásul azt tudni kell h miközbe a Párom és az Csaj eggyüt voltak a csaj fél éven keresztül csalta! Úgy h már megszült... MIT TEGYEK... NEM BIROM FELDOLGOZNI EZT A SOK MINDENT... ?!!
2009. okt. 20. 18:54
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Vagy keress egy másik fiút, vagy mondd meg neki, hogy állítsa le a nőjét, különben szakítassz és kész.

Neki kell megoldania.

2009. okt. 20. 18:57
 2/10 anonim ***** válasza:
67%
Fiatal vagy te még ehhez!
2009. okt. 20. 18:57
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, valószínüleg nem ez "életed szerelme/kapcsolata", kár ebbe tönkremenni. Keress egy kevésbé macerás pasit.

17 évesen nem kéne még ilyen szomorú dolgokkal foglalkoznod.Szerintem a szüleiddel is kéne beszélned, biztos adnak tanácsot.

2009. okt. 20. 18:59
 4/10 A kérdező kommentje:
Mindenki ezt irja h fiatal vagy! most nem irom h pedig nem :D mert de igen :) csak szerintem éretebb mint más... Otthagyni nem fogom mert szeretem! a csajt nem lehet le állitani... de mit mondjak neki h állitson magán? a párom az szabályszerüen megverné a tehetné, rühelli... De én mit tegyek?
2009. okt. 20. 19:01
 5/10 A kérdező kommentje:
A szüleim szeretik a párom csak azt h van gyereke azt nem!!! Folyton bántanak vele... de már terveztük h majd 2 év mulva összeköltözünk... de szerintem még bizonyitania kell a szüleimnek! meg persze egymásnak...
2009. okt. 20. 19:04
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
hidd el,ennél idősebb nők se tudnak mit kezdeni párjuk volt családjával.nagyon kevés az okos inteligens nő,aki ilyen helyzetben jol reagálna.már írtad,hogy nem érzed magad fiatalnak.viszont az évek nem téged igazolnak.hidd el,ez a pasi téged is el fog hagyni,és ne agyja az isten,hogy neked is legyen tőle gyereked.akinek családja van,annak már nem igy kéne gondolkodnia.egy gyerek nem játék,az övé sem és a majdani tied sem.annyi édes egyedülálló pasi van.én is rengeteg sületlenséget csináltam amikor kamasz voltam,de ilyen fiatalon ilyen bulikba nem érdemes belemenned.ez örök harc,a baba és az ex mindig megmarad.így a harcok is.mindennek meg van a maga ideje.10 év múlva rá érsz még harcolgatni,egy babával, és anyukájával.szerintem itt te mindig vrsztes leszel.
2009. okt. 20. 19:25
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem azért írjuk, hogy fiatal vagy, hogy bántsunk, "hogy nem értesz Te ehhez", hanem azt, hogy 17 évesen még legalább 8-10 évnyi bulizás kell, hogy álljon előtted, utazás, tanulás, gondtalanság, karrier. Nem egy ilyen idegbetegség. :-S

Senki nem ment hozzá ahhoz a pasihoz, akivel 17 évesen járt. (tisztelet a kivételnek)

Élj!

2009. okt. 20. 20:59
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm h Őszinték vagytok! Ez is sokat segít nekem!
2009. okt. 20. 21:19
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én 22 voltam amikor összejöttem a párommal,akinek van 3gyereke,és egy sárkány exe.Nálam nem volt kérdés "hogy dolgozzam fel hogy van 3 gyereke",ha nálad ez kérdés,akkor sehogy,felejtsd el az egészet! Ha viszont ugy döntesz hogy kitartasz mellette,akkor NE FOGLALKOZZ AZ EXÉVEL,mert igy előbb utóbb ti bekattantok,egymást fogjátok csak b@sztatni,mert idegesek vagytok az ex miatt,és ő eléri amit akar.Nem tudom miért kell vele foglalkozni?Nem tök mindegy kinek miket beszél?Ha akarja tudni hogy bánsz a gyerekkel,menjen el,vagy találkozzatok,és észreveszi hogy te sem ütöd a gyerek fejét,meg hogy normális vagy.Ha meg látszik rajta hogy esze ágában sincs megismeri azt akivel a gyereke van néha,akkor semmi értelme foglalkozni vele,komolyan mondom,zárd ki az életedből,ne is gondolj rá!Attól lesz a legboldogabb ha látja rajtatok hogy ő a központi téma,és bele tud zavarni az életetekbe.
2009. okt. 21. 08:01
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Igazad van!!
2009. okt. 21. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!