Valamilyen fogyatékosággal küzdő gyermekek anyukájuk, hogy dolgozzák fel, hogy kezelik a helyzetet?
Baratnom megtartotta.Most 2,5 eves a kisfia.Tud jarni,nehany szot beszel.
Nekem szinten + lett a verbol megalapitott down szindroma,de en nem mentem magzatviz vizsgalatra,ugy dontottunk a parommal ha beteg akkor is megtartjuk.
De egeszseges,29 honapos kisfiu.
Mi nem vállaltuk volna, szerencsére egészséges lett, megcsináltattuk a magzatvízvizsgálatot. Már 6 hós és nagyon édes, ügyes, okos, ... Imádjuk.
Bocs, hogy nem a kérdésre válaszoltam.
Szia
Egy ilyen helyzetet nem lehet sem elfogadni, sem feldolgozni:-) túl kell élni a mindennapokat és menni tovább, mert a remény azért nem múlik el soha!
feldolgozni nem lehet szerintem. de élni kell tovább, csinálni a mindennapi feladatokat, ha nem akarsz megbolondulni. egy ismerős kismamának teljesen eseménymentes terhesség után született teljesen egészséges kisfia, akiről úgy 6-8 hetesen vették észre, h valami mégsincs rendjén. most 4 éves a srác és egy 7-8 hónapos baba szintjén van, pár hónapja tanult meg felülni, nem jár, nem beszél, nem kommunikál. testileg egészséges, de szellemileg... pelenkázni, mosdatni, emelgetni kell, itatni-etetni. és még csak azt sem tudják, mi baja, tehát mivel kellene kezelni. azóta született egy kislányuk is, úgy tűnik, ő egészséges.
anyukájuk azt mondta nekem, ő úgy érzi, ezt feladatként kapta sorstól Istentől, nevezzük bárhogy. hogy az ő fia lett az egy a sok közül, akinek ilyen baja van, és ő az, akinek gondját kell viselnie, hiszen az ő gyereke. nem tudom, honnan van ennyi erő ebben a nőben!
A válasz megírásának időpontja: ma 10:41 vagyok
Az én kisfiamnak egy többszörösen összetett fejlődési rendellenessége van, mely párosul genetikai rendellenességgel. Tudod nekünk szülőknek ezek a gyerekek nem betegek és mi nem látjuk furcsának őket. Ők különleges ajándékok megtanítanak minket nagyon sok mindenre, olyan dolgokra amikre egy egészséges gyerek nem. Az én kicsim 15 hónapos Ő magától nem ölel meg, nem szeretget meg, de amikor átfogom a kezét a nyakamon, akkor bár ritkán mosolyog, akkor mosolyog és ennél szebb dolog nincsen az életben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!