Mit szólnátok ha a sógornőtök, vagy sógorotok, vagy anyós vagy bárki ilyen rokon a megkérdezésetek nélkül felrakná az iwiwre a gyereketeket? Nem a fényképét, hanem külön ilyen oldalt csinálva neki.
Figyelt kérdés
2008. dec. 29. 13:08
21/21 anonim válasza:
Nálunk én csináltam neki oldalt,már hónapok óta a meghívót vártam,meg is érkezett szülésre.
Szépen létrehoztam az oldalt a párommal,mivel nálunk beszart a gép megkértük apóst,hoghy tegye fel a képeket(velük lakunk sajna).
A jelszót sajna megjegyezte és tett fel még egy csomó szart,meg bejelölt olyan rokonokat ismerősnek,akik akkor még nem is látták(na meg azóta se...)de minek?Aztán megváltoztatta a kitett képet,na,én mg erre a jelszót.Hát csessze meg!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!