Mit szólnátok ha a sógornőtök, vagy sógorotok, vagy anyós vagy bárki ilyen rokon a megkérdezésetek nélkül felrakná az iwiwre a gyereketeket? Nem a fényképét, hanem külön ilyen oldalt csinálva neki.
Én nem háborodnék fel rajta. Maximum kicsit zavarna, hogy nem én csináltam meg, és hogy nem szóltak. De lehet, hogy úgy gondolták, neked nem jut eszedbe és majd ők csinálnak. Szerintem ilyenért senkivel nem kell összeveszni, de szólni persze lehet, hogy neked nem tetszik az ötlet. Én csináltam a saját fiamnak, mondjuk más gyerekének nem csinálnék, mert majd a szülei csinálnak ha akarnak. Szóval én csináltam, csak azért, mert szerintem aranyos, meg sokan vannak akik ritkán látják a gyereket, és az iwiw-es adatlapján mindig frissítem a képeket, és ők ott nézik meg gyakran. Tudom, hogy saját magamhoz is felrakhatnám, de oda csak a nagy kedvenceket teszem, a többit a gyerek saját oldalához. Szóval annyi a lényeg, hogy én nem akadnék ki rajta, csak legfeljebb szólnék, hogy nem szerettem volna, vagy én akartam volna megcsinálni. De ha a jelszót is megadták meg minden, akkor te nyugodtan törölheted, ha nem tetszik, vagy szerkesztheted te magad.
És légyszi ne pontozzatok már le, úgy mint azt az egy embert, aki nem akadna ki, a többi választ se pontozta le senki. Véleményt kért a kérdező, és mindenki meg is írta a sajátját, akkor nem kéne itt pontozgatni, hiszen minden válasz a kérdésre megfelelő.
Utolsó előtti vagyok. Persze, tudom én hogy fölösleges, de én még a kutyának is csináltam :) Sőt, a gyereknek akkor, amikor még csak terhes voltam, a keresztnevéhez az volt írva, hogy Pongrác vagy Johanna :)Így egyszerre. És profilképnek a pocakom képe volt kint. Tudom, hogy nincs értelme, csak úgy voltam vele, hogy ő is egy külön személy.
Én azon akadtam ki inkább, amikor egy 4 éve meghalt jó barátomnak csináltak iwiw-es profilt (már a halála után), nem tudom ki. Na az ízléstelen szerintem.
De mindegy, én már csak arra akartam reagálni, hogy tudom ugyan, hogy nincs értelme, de leírom, milyen indíttatásból csináltam meg. Ettől még persze akinek nem tetszik, ne csináljon (az én ismerőseim babáinak van), aki meg a szülők beleegyezése nélkül csinál ilyet, annak meg szerintem egyszerűen csak szólni kell, hogy nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!