Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit szólnátok ha a sógornőtök,...

Mit szólnátok ha a sógornőtök, vagy sógorotok, vagy anyós vagy bárki ilyen rokon a megkérdezésetek nélkül felrakná az iwiwre a gyereketeket? Nem a fényképét, hanem külön ilyen oldalt csinálva neki.

Figyelt kérdés
2008. dec. 29. 13:08
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
A másik legrosszabb az egészben hogy a párom még engem szólt le mindennek hogy milyen vagyok. Hiába próbáltam neki magyarázni hogy mi vagyunk a szülei. Őszerinte én gondolkodom rosszul persze mindezt csúnyább formában. Ez fájt a legjobban. Mintha nem érezné hogy ő apa. Hogy mit is jelent hogy az apa. Biztos értitek mit akarok ezzel írni. Ez csak egy butaság ha úgy nézzük, de akkor mi lesz később. Nagyon sok mindenre rádöbbentett.
2008. dec. 29. 14:01
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
En is veled értek egyet, biztos felháborodnék. En magam viszont csináltam a kicsinek myvipet, csak azért, hogy oda tolthessek fel képeket azoknak, akikkel ritkán taláxunk - kolléganok, messzebb élo rokonok. De én magam dontottem így, és nem más helyettem. Azért megmondhatod neki, hogy nem kell helyetted intézkedni.
2008. dec. 29. 14:05
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
a pokolba vezető ut, mint tudod joszandekkal van kikökevezve. erdemes nem elso felindulasbol (ami kulonben teljesen ertheto) reagalni, hanem szepen elmagyarazva, leulve, elmondva, hogy orulsz, hogy ennyire szeretik a szemed fényét, DE..
2008. dec. 29. 14:06
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Elég kiakasztó, szerintem töröltesd le és majd ha ti úgy döntötök akkor felteszitek ha akarjátok. Az én lányomnak is van meg a fiamnak is.9 és 4 évesek. Mindenki maga döntse el hogy mit rak fől és mit nem. Ezt meg kell értenie a családodnak és a férjednek meg melletted kellene állnia, bár ő biztos elfogult, ha az ő testvérétől vagy más családjáról van szó. Szólj nekik hogy ez téged zavar és máskor ne csináljanak ilyet nélküled.
2008. dec. 29. 14:50
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Én nem háborodnék fel rajta. Maximum kicsit zavarna, hogy nem én csináltam meg, és hogy nem szóltak. De lehet, hogy úgy gondolták, neked nem jut eszedbe és majd ők csinálnak. Szerintem ilyenért senkivel nem kell összeveszni, de szólni persze lehet, hogy neked nem tetszik az ötlet. Én csináltam a saját fiamnak, mondjuk más gyerekének nem csinálnék, mert majd a szülei csinálnak ha akarnak. Szóval én csináltam, csak azért, mert szerintem aranyos, meg sokan vannak akik ritkán látják a gyereket, és az iwiw-es adatlapján mindig frissítem a képeket, és ők ott nézik meg gyakran. Tudom, hogy saját magamhoz is felrakhatnám, de oda csak a nagy kedvenceket teszem, a többit a gyerek saját oldalához. Szóval annyi a lényeg, hogy én nem akadnék ki rajta, csak legfeljebb szólnék, hogy nem szerettem volna, vagy én akartam volna megcsinálni. De ha a jelszót is megadták meg minden, akkor te nyugodtan törölheted, ha nem tetszik, vagy szerkesztheted te magad.

És légyszi ne pontozzatok már le, úgy mint azt az egy embert, aki nem akadna ki, a többi választ se pontozta le senki. Véleményt kért a kérdező, és mindenki meg is írta a sajátját, akkor nem kéne itt pontozgatni, hiszen minden válasz a kérdésre megfelelő.

2008. dec. 29. 14:53
 16/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Én biztos nem pontozok le senkit! Kérem a többieket ők se tegyék! Én az ellenkező véleményre is kíváncsi vagyok és köszönöm azokat is. Próbálom megérteni a másik szemszöget is. A baj csak az hogy megint én próbálom megérteni a másik gondolkodását, engem pedig ők soha nem fognak.
2008. dec. 29. 15:11
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy gyereknek bőven elég ha a saját iwiwen van egy album amit őneki csinálnak a SZÜLEI.És abba tesznek fel róla képet a SZÜLEI ÉS NEM MÁS!Mármint vagy apának vagy anyának iwiwén.Hú hülyén fogalmaztam de biztos érted és megérted, vagy legalábbis remélem.Én is biztos a sajátoméba beteszem, de egy gyereknek aki nem tudja még kezelni és a felnőtt kezeli helyette tök felesleges.Arra meg jó hogy mások meg tudják nézni a saját album is.23 hetes kismami
2008. dec. 29. 19:45
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó előtti vagyok. Persze, tudom én hogy fölösleges, de én még a kutyának is csináltam :) Sőt, a gyereknek akkor, amikor még csak terhes voltam, a keresztnevéhez az volt írva, hogy Pongrác vagy Johanna :)Így egyszerre. És profilképnek a pocakom képe volt kint. Tudom, hogy nincs értelme, csak úgy voltam vele, hogy ő is egy külön személy.

Én azon akadtam ki inkább, amikor egy 4 éve meghalt jó barátomnak csináltak iwiw-es profilt (már a halála után), nem tudom ki. Na az ízléstelen szerintem.

De mindegy, én már csak arra akartam reagálni, hogy tudom ugyan, hogy nincs értelme, de leírom, milyen indíttatásból csináltam meg. Ettől még persze akinek nem tetszik, ne csináljon (az én ismerőseim babáinak van), aki meg a szülők beleegyezése nélkül csinál ilyet, annak meg szerintem egyszerűen csak szólni kell, hogy nem tetszik.

2008. dec. 29. 20:07
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
itt szerintem nem is az a kérdés, hogy kell-e egy gyereknek iwiwes saját oldal vagy nem.hanem hogy ezt a szülők tudta nélkül csinálta valaki.és ezen én is kiakadnék.ha akarok a gyerekemnek oldalt, csinálok magam.és ha valaki gyerekének akarok,felhívom rá a figyelmét hogy csinálhatna.nem önkényesen én csinálnék.
2008. dec. 29. 20:16
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok.Nekem van egy majdnem 5 éves kislányom.Neki is vav iwiw-je és nem én csináltam hanem a keresztanya.Engem se kérdeztek meg mégse akadtam ki.Ha van idönk együt nézzük az ismeröseit és nagyon örül hogy ennyi ismeröse van.Szerintem nem kell rá mérges lenni.Habár nem tudom mennyi idös a gyerköcöd.Megmondhatod az illetönek,hogy te nem érsz rá álandoan a gyerek freemailjét és iwiwjét nézni ezért közbe nézzen rá ő is.Én úgy szoktam ,hogy megnézzem a magam freemail-jét aztán a gyerekét és ránézzek a férjemére is.Nem gáz.Ha gondolod simán törölheted a gyerekét.
2009. jan. 1. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!