Nekünk a barátunk adta azt a nevet amit mi szerettünk volna de végül nekik született elöbb babájuk. Ahhoz a kislányhoz jobban is illik az a név már nem bánjuk hogy "ellopták" .
2010. dec. 15. 15:52
2/15 anonim válasza:
Ez nem lopás.Csak nyugodtan legyen az a neve.
2010. dec. 15. 15:55
3/15 anonim válasza:
Szerintem sem lopás egyáltalán. Bárkinek tetszhet ugyanaz a név. Nyugodtan válasszátok azt a nevet a babának, ami tetszik. Az, hogy nekik előbb született gyerekük és előbb adtak olyan nevet, ami nektek is tetszik, nem jelenti azt, hogy csak övéké a név:)
2010. dec. 15. 16:00
4/15 anonim válasza:
A vezetéknév is azonos?
Mert ha nem, nyugodtan add neki azt a nevet. A mi családunkban is van azonos, nem közeli rokon, senkit nem zavar.
2010. dec. 15. 17:45
5/15 anonim válasza:
Mindenki olyan nevet ad a gyerekének, ami neki tetszik, ehhez másnak semmi köze, rokon ide vagy oda.
2010. dec. 15. 17:53
6/15 anonim válasza:
sztem ez nem ellopás.. nekem a növéremet és unokatesomat is ugyanigy hivják.. ennyiböl anya ne adja apa vagy saját nevét a lányánakl vagy fiának. a mi fiunk Levente, sose gondoltam erre a névre, de mikor végre találtam egy olyan fogorvost aki fájdalom nélkül ellátott, el neveztem rola:)))))) ( amugy nagyon szép szeme van a dokinak:)
2010. dec. 15. 18:06
7/15 anonim válasza:
Szomszéd Péter:) A fia Péter és az unokaöccse is Péter:) és a ráadás! A macskánk is péter:D
2010. dec. 15. 18:21
8/15 anonim válasza:
Szörnyű nagy bűn:D:D Mi meg azt a nevet adtuk a lányunknak majdnem mint ami a párom bátyjának a lányának a neve. De nem adtuk azt,mert milyen lenne már h 10év mulva mondjuk elmennek együtt bulizni és bemutatkoznak: én ez vagyok,s én is:D:D Végülis más nevet kapott. De fiú névnek megmaradt az a talonban.(Petra és Péter:)) Lilla lett végül.
Nálatok mi az a név egyébként?
2010. dec. 15. 18:58
9/15 anonim válasza:
Mi is "loptuk" a lányunk nevét. A nővérem 11 éves fiát Viktornak hívják. Amikor megtudtuk, hogy lányunk lesz, egyszerre gondoltunk a férjemmel a Viktória névre. Kikértük a kissrác véleményét, hogy nem bánná-e, ha az unokahugicáját Vikinek neveznénk? Egyáltalán nem bánta. Szóval, szerintem ha nektek nagyon tetszik az a név, nyugodtan nevezzétek úgy a születendő gyermeketeket.
2010. dec. 15. 19:07
10/15 anonim válasza:
Szia
Szerintem sem baj.Tesóm Petronella és Petrának hívjuk.Nekem nagyon tetszik a Petra név, de az túlzás lett volna ha a lányunk is Petra lenne....
Mindennapos kapcsolatban vagyunk ezért is mondtam le róla.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!