Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van olyan, akinek férje még a...

Van olyan, akinek férje még a baba születése előtt megígérte, hogy mindenben be fog segíteni, de utána mégsem így lett?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 22. 09:14
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
100%
Tiltsatok, es irjatok az info@gyakorikerdesek.hu -ra e-mailt is, en mar irtam, ki fogjak rakni, ha tobben jelentjuk.
2023. ápr. 23. 21:26
 42/44 anonim ***** válasza:
100%

35, a kerdesed es az 1-es valaszod alapjan azt gondoltam, hogy van, gyerektervezes elott alltok, es bizonytalan vagy benne, hogy lesz-e eleg segitseged. Termeszetesen olyan kerdest teszel fel, amilyet akarsz. En is fel szoktam tenni olyan temakban, amik nem erintenek.

A kornyezetemben levo apukak nagy resze aktivan kiveszi a reszet. Kelnek ejjel a gyerekhez, foglalkoznak vele, amennyire idejuk a munkajukbol fakadoan engedi. Ok korabban is olyanok voltak, hogy kozosen csinaltak a haztartast. Innen tudod lemerni, illetve, hogy a sajat szuleikkel milyen a kapcsolatuk, abbol is azert kicsit. Nem feltetlenul abbol, hogy az apjuktol mit lattak, hanem hogy volt-e gyerekkorukban olyan felnott, aki rendszeresen sokat foglalkozott veluk, pl. anya, apa, vagy nagyszulo, nagyneni, nagybacsi. Szoval van-e mit tovabbadniuk ezen a fronton. Ha nemvolt ilyen szemely, akkor is lehet meg jo szulo, amennyiben elhatarozta, hogy o az ellenkezoje lesz a sajat gyerekevel, de ez talan a ritkabb.

2023. ápr. 23. 21:34
 43/44 anonim ***** válasza:
100%
Nekem első gyereknél besegített játszótér néha etetés, házi munka nuku, jàtszott vele. 2. nál szülés után 2 hétig igen utána szart mindenre. Sajnos szétmentünk. Meg is mondtam észre se fogom venni ha nincs mert mindent egyedül csinálok. Amúgy anyósék segítettek sokat anno helyette.. mindenre lett fogva. H a nö dolga stb
2023. ápr. 29. 08:04
 44/44 anonim ***** válasza:
33%

Amikor a házimunkák elosztására került a sor, mondtam, hogy van, amit csinálok, van amit nem.

Amit megbeszéltünk, azt tartom is, így kiegyensúlyozott a házimunkák elosztása.

A gyereknél szintén van, mit csinálok (és van amit valószínűleg csak én fogok csinálni vele) és van amit nem.

Ilyen például a gyerek tisztába tevése. Persze ha nagyon kell (mert fáradt, beteg stb) akkor megcsinálom, de ez nem az én feladatom.

2023. máj. 5. 11:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!