Akiknek cicin aludt a babájuk, később hogy altattátok?
Figyelt kérdés
Most még cicin alszik, szopis baba. Azon gondolkodtam hogy fogom altatni. Ringatni nem tudom majd mert hát ha eléri a 10 kilót azért az szép súly már.
A másik pedig az hogy velünk alszik a nagy ágyon mert nagyon fárasztott az ejszakai szoptatás, így magamhoz vettem. Nem tudom hogy fog nagyobbként aludni
2023. ápr. 21. 12:17
11/12 anonim válasza:
10 vagy az hogy zenet hallgatunk altatas kozben.😂
9
12/12 anonim válasza:
7 hónapos korában egyik napról a másikra egyre kevesebbet szopizott a babám, majd 3-4 hét alatt teljesen el is hagyta. Addig minden alkalommal cicin aludt el, így igencsak megvoltunk lőve, hetekig szenvedtünk, semmi nem volt jó. Se cici, se ringatás, se mászkálás, popó paskolás, se ha leteszem az ágyba, se ha lefekszünk és összebújunk, se semmi. Egy idő után észrevettem, hogy úgy alszik el legkönnyebben, ha mellé fekszem és csak várok. Ha nyűglődik simogatom, éneklek neki, sustorgok. Ez az altatási módszerem most is. Ha elaludt, beteszem az ágyába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!