Járókaként használtatok rácsos kiságyat? Vagy fa járókában altattátok a babátokat több napig? (a többi lent)
Figyelt kérdés
Tanácsokat szeretnék kérni, nem tudom eldönteni, mit vegyek. 10 hós kislányommal most először készülünk Pestre menni(az apa ott dolgozik), 1-2 hétre első körben. Nincs se járókám, se utazóágyam. Kérdésem lenne, hogy vegyünk-e másik(kisméretű)rácsos kiságyat, amiben ott kényelmesen alszik, hazahozva, meg a másik szobában járókaként funkcionálna. Vagy vegyek fa járókát, és abban altassam 1-2 hétig(lehet hülyeség), itthon meg járókaként használnánk. Hálós járóka vagy utazóágy nem tudom, hogy jó lenne-e, a rácsokba kapaszkodik, ki-be rakosgatja a játékait közötte, elszórakoztatja vele magát egy kicsit.A nagyiéknál is van rácsos kiságya, szeret abban is játszani, aludni. Tanácstalan vagyok melyik lenne megfelelő, nincs tapasztalatom. Kicsit hosszú voltam.:)2011. jan. 13. 23:15
1/6 anonim válasza:
Én azt mondom utazóágy, azt könnyebb szállítani. Nekem az van, és már egyszer vendégsében abban aludt, meg most kezdtem beleszoktatni a babám és abban aludt a minap. Az enyém 5 hónapos.
2/6 anonim válasza:
Én is az utazóágyat javaslom, praktikusabb.
3/6 anonim válasza:
Utazóágy egyértelmű.A járókát nem könnyű szállítani,max ha összecsukhatósat veszel...
4/6 anonim válasza:
én is utazóágyat vennék. könnyebb szállítani, mint egy rácsoságyat vagy fa járókát.
5/6 anonim válasza:
Az enyém 7 hónapos, kiságy helyett egy 1m x 1m-es járókát használunk már másfél hónapja, eredetileg azt gondoltuk, játszhat is benne, de gyakorlatilag csak alvásra használjuk. Összecsukható, de így is nagyon nehéz, utazáshoz egyáltalán nem praktikus.
Én az utazóágyakat nem nagyon szeretem, mert gyakorlatilag mindegyik fényes erős műszálból van, nekem az anyaga nem szimpi, mégis ez a legjobb megoldás szerintem is a helyzetedben. Teszveszen, Vaterán olcsón kifoghatsz szép állapotút is, mi 6000-ért vettünk egyet, de még nem használtuk.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkitől a hozzászólásokat! :)
2011. jan. 17. 11:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!