Akiknek cicin aludt a babájuk, később hogy altattátok?
Figyelt kérdés
Most még cicin alszik, szopis baba. Azon gondolkodtam hogy fogom altatni. Ringatni nem tudom majd mert hát ha eléri a 10 kilót azért az szép súly már.
A másik pedig az hogy velünk alszik a nagy ágyon mert nagyon fárasztott az ejszakai szoptatás, így magamhoz vettem. Nem tudom hogy fog nagyobbként aludni
Nekem kb 8 hónapos koráig cicin aludt el, vagyis este és éjszaka mindig, nappal azért babakocsiban, hintában is tudott aludni. Olyan 7-8 hónaposan egyre gyakrabban volt, hogy cicizett, de nem aludt el rajta, csak melléfeküdtem, simogattam, dúdoltam neki és elaludt. 10 hónaposan már egyáltalán nem kérte a cicit az alváshoz. A különalvás nekünk még folyamatban van (11 hónapos), most úgy csináljuk, hogy ahogy elalszik, beteszem a kiságyba és az első ébredésig ott alszik, utána kerül közénk. Sokszor egyre hosszabb már a kiságyban töltött alvás. :)
2023. ápr. 21. 12:33
2/12 anonim válasza:
12 honapos a fiam,siman az esti tej utan cumit teszek a szajaba es ulve ringatom.kozben megy halkan a telefonban a kedvenc zeneje...szepen elalszik...van olyan is,hogy lefektetem,teat adok neki es ugy alszik el a tean.
2023. ápr. 21. 12:34
3/12 anonim válasza:
Ja,es a fiam is majdnem 10 kg mar
2
2023. ápr. 21. 12:35
4/12 anonim válasza:
7 hónaposan észrevettem,hogy ha leteszem az ágyra hasra és hozzábújok,akkor már nem ellenkezik, hanem próbál elaludni. Azóta így altatom, cumi a szájba és dúdolok neki.
2023. ápr. 21. 12:43
5/12 anonim válasza:
Fiam 13honapig szoptattam. Ő köztünk aludt.
Miután leszomtattam, megitta a teáját, mellefeküdtem és elaludt.
Lányom 10hónapis koráig cicizett, ő mindig is cumis is volt.
Ugyan úgy fogtam, mint szoptatasnál, csak cumi volt a szájába. Elaludt tettem a kiságyba.
2023. ápr. 21. 13:06
6/12 anonim válasza:
14 hónapos koráig minden altatásnál cicin aludt el.
Utána úgy csináltam, hogy cici után ébren beraktam az ágyba, kiságy mellé ültem vagy feküdtem és fogva a kezét/lábát/hátát szépen elaludt. Most 3 évesen is így melléfekszem.
2023. ápr. 21. 13:09
7/12 anonim válasza:
16 hónapos korában gondolt egyet és magától elaludt. Pedig aztán őt lehetetlen volt lerakni, ami létezik kipróbáltuk (alvástréning kivételével). Nálunk igaz volt, hogy hagyni kell és majd ha eljön az idő magától elalszik.
2023. ápr. 21. 13:56
8/12 anonim válasza:
Amikor fáradt volt kimentem a szobából és amíg el nem aludt nem láthatott
2023. ápr. 21. 14:46
9/12 anonim válasza:
Azert kivamcsi lennek miert lettem 0-ra pontozva.
2 voltam
2023. ápr. 21. 15:35
10/12 anonim válasza:
9. Tuti a tea figyeld meg 🤣 Engem is lepontozott valaki, de hogy egy ilyen kérdésnél, ahol tapasztatot kérdeznek miért nem hasznos a tapasztalat, rejtély..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!