Akik nem első naptól fogva altattátok külön a babát, azok mikor tettétek külön szobába?
Pont 3 hónaposan. Elkezdett nagyon sűrűn ébredni és bíztam benne, hogy a mi zajainkra. Valószínűleg az volt a gond. Első éjjel óránként felsírt de utána másfél hónapig átaludta az éjszakát.
Korábban is a saját ágyában aludt csak ugye a szobánkban, de volt pár méter az ágyunk között.
3 hónapos korában költöztünk. Addig a mózesben aludt, mellettünk.
Amikor átköltöztünk, saját szobát kapott. nem volt gond vele, már 2 elmúlt, mellettünk csak akkor alszik el, ha nagyon beteg.
Kb. 10 hónaposan. Igaz, mi akkor költöztünk, előtte nem lehetett volna amúgy sem. Ha már az elejétől adott lett volna a külön szoba, akkor szerintem olyan 6 hónaposan tettem volna külön szobába, akkor már kezdte zavarni a forgolódás, beszélgetés, matatás.
A kicsi most 4 hónapos, most ő alszik a mi szobánkban, és ő is nagyjából 10 hónapos lesz, amikor megint költözünk (nem direkt, de valahogy így jött ki ismét), és akkor kap külön szobát :D Tesóval nem akarjuk összeköltöztetni, nagy a korkülönbség, már iskolás a nagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!