Kicsi korkülönbséggel született tesókat hogyan altattátok/altatjátok az első hónapokban? Melyiket ki (anya, apa), mikor, hova tette/teszi le aludni?
Nekem lányom 21 hós lesz, mire jön a kistesó, most 15. Javaslom, a nagyot mielőbb tanítsátok meg egyedül alaludni, nálunk ez 1 évesen történt meg (lehetett volna előbb is...)
Fürdetni együtt fogjuk őket úgy, hogy a nagy a nagykádban-apa fürdeti, én a kiskádban a kicsit. Apa öltöztetzi a nagyot, én öltöztetem a kicsit. Lányom már tudja, hogy öltözés után puszi, be az ágyba, plüssálatok elrendezése, kis beszélgetés, hogy mi történt az nap, villany le, és alvás van reggelig-remélem ez így is marad, és nem lesz gond. Ő a szobájában alszik, és becsukom rá az ajtót.
A kicsi az első 3-4 hónapban velünk egy szobában fog aludni a bölcsőben, őt is erre az elalvási módszerre akarom szoktatni, de már kiskorától, tehát remélem 4-5 hósan együtt tudom őket így letenni-akkor már egy szobában.
De én tervezek, Isten alkot, úgyhogy majd meglátjuk mit hoz a gyakorlat....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!