4/19 anonim válasza:
Én próbálgattam az elején, de hatalmas haszna nem volt. Otthagyni úgysem mertem benne pl. kanapén, a földön inkább a játszószőnyegre tettem, a kiságyban elvolt nélküle is. Végül a babaöbölbe tettem (ott aludt éjjel), ott használtuk kb rácsvédő funkcióban. 6 hónapos koráig aludt benne, utána ment éjszakára is a kiságyába.
6/19 anonim válasza:
Aki nem használt ilyet, az miért érzi kényszernek, hogy ideböfögje ezt? Nyilvánvaló, hogy nem nektek szól a kérdés, hanem annak, aki használt ilyet. Értelmi képesség 0 -.-“
7/19 anonim válasza:
Miért írjátok, hogy "semeddig", meg "soha"? :D
Nyilván nem ti vagytok a kérdésnek a célközönsége.
Nekünk mindig a kiságyban volt, amíg a lányom abban aludt (1,5 éves koráig). Aztán mikor nagyobb ágyat kapott, ott már rendes, 200x200-as matrac volt neki csak.
8/19 anonim válasza:
Szia mi nagyon sokáig kb olyan 8 hónapos korig hanem tovább :)
Nekem nagyon hasznos volt én nagyon szerettem.a végén már ugye kinyitottam az alját :)
9/19 anonim válasza:
Nem ebben altattam, mert egyik gyerekem sem aludt el ugy, hogy letettem és elaludt. Elringattam, utána tettem bele őket.
Fiam 4, lányom 3 hónapos koráig aludt benne. Utána már forogtak álmukban, a babafészek akadályozta őket, felkeltek mindig. Kiszedtem a babafészket, aludtak rendesen.
10/19 anonim válasza:
Amíg nem tudott forogni, és ki nem fordul belőle. Ez kB nálunk 5 hónap volt. Mellettünk csak ebben aludt, utána tettük át a kiságyba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!