Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig altattátok babafészekbe...

Meddig altattátok babafészekben a kisbabátok?

Figyelt kérdés

2023. febr. 28. 11:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
71%

1,5 éves koráig fixen abban aludt.

Én már kivettem de a mai napig vissza szokta időnként tenni az ágyába pedig már 2,5 éves. Most is 2 hete benne alszik.

2023. febr. 28. 12:20
 12/19 anonim ***** válasza:

Nem ebben altattam, csak utána tettem bele, a kiságyában volt, de olyan jó kuckós volt.

Kb 7 hónapos koráig aludt benne, de ezt én varrtam, ez nagyobb volt, mint a bolti. :)

Szerintem praktikus, mikor közénk kellett venni, akkor is fészkestül tettük be.

2023. febr. 28. 12:23
 13/19 anonim ***** válasza:
3 hónapos koráig volt az ágyában, hogy kicsit szűkítse neki a teret. Utána én már kicsinek éreztem, így eltettük.
2023. febr. 28. 12:51
 14/19 anonim ***** válasza:
Kb másfél éves koráig. Azt hittük, hogy 18 évesen is ebben fog aludni. :) Nagyon szerette, ha nem volt az ágyban a fészem, nem aludt jól. Az ágyban csak forgott, a fészekből nem forgott ki.
2023. febr. 28. 13:14
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem teljesen valid erre a kérdésre azt válaszolni, hogy soha/semeddig, a kérdezőnek ez is visszajelzés lehet arra vonatkozóan, hogy mennyi haszna van valójában a babaöbölnek, sokan sokáig használják-e, vagy csak egy a sok, jól promózott szarság közül, amit valójában aki ki is próbál, az se tart hasznosnak. De ettől persze fújoljon csak mindenki :-)
2023. febr. 28. 13:24
 16/19 anonim ***** válasza:
Kisfiam 2 éves múlt és még mindig abban alszik. Imádja.
2023. febr. 28. 16:39
 17/19 anonim ***** válasza:
Nekem pólyám volt, a régi fajta hagyományos pólya, kb 3 hónapos koráig
2023. febr. 28. 16:57
 18/19 anonim ***** válasza:
9 hónapos, még abban alszik és nem is tervezem kivenni még.
2023. febr. 28. 19:42
 19/19 anonim ***** válasza:
Nálunk a kiságyában van a babafészek, abban alszik. Nekünk nagyon bevált. Az elején nézegette a huzatának mintáját. Szerintem nagyon szereti. 5 hónapos múlt, abban alszik. Az alját már régóta szétnyitottam és nem tudom, hogy mennyi ideig lesz még jó neki (nem lesz-e miatta túl szűk a helye), de ameddig jól érzi magát benne, addig biztosan marad. Nálunk nagyon jó szolgálatot tett eddig is a kis fészke, nagyon megérte megvennünk. :)
2023. márc. 1. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!