Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Bolcsoparna vagy babafeszek?

Bolcsoparna vagy babafeszek?

Figyelt kérdés

Megvettuk mind a kettot, de nem tudom mikor melyiket lenne jobb hasznalni.

Nappal talan a babafeszek ejjelre a bolcsoparna pedig biztonsagosabb?

#babafészek #Bolcsoparna
2020. szept. 5. 18:24
 1/10 anonim ***** válasza:
23%
inkább gólyafészek
2020. szept. 5. 18:28
 2/10 anonim ***** válasza:
78%
Egyik sem. Matrac, arra olyan lepedő, ami nem gyűrődik (gumislepedő). Más nem kell.
2020. szept. 5. 19:09
 3/10 anonim ***** válasza:
64%

Sose értettem, hogy ezeknek a babáknak miért kell minden helységben külön fekhely????

Van egy ágya és van egy anyja, akin vagy aki mellett pléden is feküdhet még a kanapén is. Ha kimegy a szobából főzni vagy mosdóba, úgyis beteszi a kiságyba vagy hordozóba. Egyedül meg úgysincs a gyerek hogy veszélyes legyen. A fiam is pléddel a földre került a szőnyegre, imádta, mindent látott onnan. Amíg pici volt, addig kiságy és hordozókendő volt.

2020. szept. 5. 19:21
 4/10 anonim ***** válasza:
60%
Nekünk a babafeszek a kedvenc baba cuccunk. Egész egyszerűen azért, mert azt bárhova könnyen visszük és így mindenhol úgy alszik, mint otthon. Lényegtelen, hogy mibe/hova tesszük le. Xxl méret van már.
2020. szept. 5. 19:28
 5/10 anonim ***** válasza:
60%
Már meg volt a babánk mikor vettünk babafészket, előtte eszem ágában sem volt, úri hunctságnak tartottam. De a kiságyban nem akart aludni, a fészekben igen. Mivel zárt, ha köztünk aludt se kellett félni, hogy megnyomjuk , de legtöbb esetben a férjemmel fészekkel egyutt visszacsempésztük az ágyba a kisfiam
2020. szept. 5. 19:38
 6/10 anonim ***** válasza:
55%
Nálunk is az volt, hogy a kiságyban nem akart aludni, folyton felébredt. Kapott fészket, úgy aludt utána, mint a bunda. Kb 4 és fél hónapos koráig használtuk, akkor kezdett el forogni mindkét irányba, szeret oldalasan aludni, fészkelődni, már a kiságyban alszik, a fészek nem volt már kényelmes neki, nem tudott benne helyezkedni.
2020. szept. 5. 19:56
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is a babafészek a kedvenc és leghasznosabb baba cuccunk.

3 hónapos korig a kisebb méretű fészek, most már az XXL fészekben alszik velem a nagy ágyba.

Mi nagyon szeretjük.

A másik terméket én nem ismerem.

De a fészek az nagyon jó dolog. :)

2020. szept. 5. 23:36
 8/10 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, megneztem mi az, így már tudom mi az a bölcső párna csak más néven ismertem. Na hát én az első egy hónapban a bukás miatt pont így altattam a babát de ilyen párna nélkül. Csak én textil pelussal támasztottam ki, azzal formáltam egy hengert. Ezt bele tudod tenni a fészekbe, úgy h egyszerre tudod használni a kettőt.jo dolog szerintem, ha tudom h van ilyen én is vettem volna, pláne h az elején csak oldalt altattam ugye a bukás miatt
2020. szept. 5. 23:38
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Baba fészek, nekem az volt a kórházban is.Megtetszett, vettem itthonra is. Szerette ameddig meg nem tanult gurulni. :) (inkubátor)
2020. szept. 6. 02:46
 10/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat😊 ugylatszik a veszek a nyero akkor😃
2020. szept. 6. 11:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!