Felesleges. Minden gyerekem a kiságyban aludt születésüktől kezdve, ott meg minek? Szerintem fulladásveszélyes is.
2019. júl. 11. 21:21
3/13 anonim válasza:
Haaat ez az amit nem tudhatsz előre. Van olyan baba aki szeret kuckózni, más meg nem.
Én nem vettem. Szerencsére mert az én fiam az első perctől kezdve odébb ment és addig addig ment míg nem ütközött ekkor pedig hangos sírással jelezte hogy elakadt. Én visszatettem a rajtvonalra és kezdte elölről az útját. (persze a legelején több órába telt hogy eljusson a sarokba)
2019. júl. 11. 21:47
4/13 anonim válasza:
Babafüggő. Én csak akkor vennék ha gáz van.
2019. júl. 11. 22:17
5/13 anonim válasza:
En nem mertem venni. A tulmelegedes nagyban noveli a bolcsohalal kockazatat, ezen kivul a “hagyomanyos modon” is fulladasveszelyes.
Tobb orszagban, ahol joval hamarabb elterjedt szepn aprankent levettek a nagyobb uzletlancok a kinalatbol, mert jopar baba halt meg benne. Csak hozzank sok minden egy evtizeddel kesobb jut el (vagy tobbel).
2019. júl. 11. 22:24
6/13 anonim válasza:
Tényleg kinek mi az igénye. Mi vettünk, de az én lányom szeret kuckózni és mikor valami miatt kint aludt velünk a nagy ágyon nyugodtabbak voltunk, hogy biztos nem nyomjuk össze. :D illetve nagyszülőknél is ebben aludt, hogy meg legyen az otthon érzet. De valóban lehet nélküle is élni.
2019. júl. 11. 22:27
7/13 anonim válasza:
Nem vettem. Feleslegesnek tartottam. A nagy hamar beszokott a kiságyba a kicsivel 2 hétig aludtam együtt a nappali kanapéján, majd ő is beszokott a kiságyba.
2019. júl. 11. 22:34
8/13 Böbe1990 válasza:
Mi vettünk és a babám imádja.
2019. júl. 12. 05:52
9/13 anonim válasza:
Nekünk az egyik nagyi varrt egyet. Nagyon szeret benne aludni pedig már kinőtte..
2019. júl. 12. 08:56
10/13 anonim válasza:
Mi ajandékba kaptunk. Szerettem, kb. 4 hónapos koráig aludt benne. Nappal a kanapén, vagy a francia ágyon is simán otthagyhattam, nyugodt voltam. Miután forogni kezdett, nem maradt meg benne. Részemről egy voks az igenre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!