1éves babátok szülinapját hogy ünnepeltétek meg? Tortát sütöttetek? Ha igen, milyet? Egyenlőre tojásfehérjét még nem evett a pici.
Figyelt kérdés
2019. júl. 7. 21:02
1/7 anonim válasza:
Igen, tortát sütöttem. Rendes, tojásosat (piskóta, csokoládé krémmel, meggyel), de tudtam, hogy a lányom nem fogja megkóstolni. Egyáltalán nem érdekelte akkor az evés (egyébként megengedtem volna, hogy egyen egy falatot).
2/7 anonim válasza:
Nem sütöttem tortát, kölesből csináltam hamis turogombocot, mindenki azt ette.
3/7 anonim válasza:
Csokitorta volt. Akkor már minden alkotóelemét ette, szóval imádta. Kezzel lábbal ette.
4/7 A kérdező kommentje:
És bababulit csináltatok vagy hasonlót?
2019. júl. 7. 21:44
5/7 anonim válasza:
Bevezettem neki előtte 2 héttel a tojásfehérjét
Citromos Túrótorta volt
Szépen evett is belőle
Egyébként jó nagy bulit csaptunk neki
Nagyon élvezte
6/7 anonim válasza:
Buliztunk, sütöttem tortát (csokis meggyes, rendes piskótával), imádta. 😊
7/7 anonim válasza:
A nagynak barackos túrótortát csináltam, nagyszülők jöttek csak el.
A kicsinek csak cukrászdából vettem, szintén barackos túrós sütit, nem volt senki rajtunk kívül, család később köszöntötte fel. Pont beteg volt a szülinapján, a süti is csak a jelkép miatt volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!