Hogyan ünnepeltétek babátok első születésnapját?
Meghívtuk a nagyszülőket és a nagynéni-bácsi párost, a délutáni alvása utánra. Csináltam fasírtot, majonézes krumplit, francia salátát, pogácsát, és egy tortát, ami tejmentes volt. Volt rajta gyertya is.
Megjöttek alvás után, kicsit kimentünk szeptemberben a ház elé a játszótérre együtt, mindenki játszott vele. Bementünk, ettünk, - babó nem igazán akart semmit enni, főleg nem a tortát:-)- mindenki adott neki ajándékot (házaspáronként) kibontotta, játszott velük, mindenki játszott ővele, éééés megtette nagymamája két szép szeméért élete első önálló lépését:-)
Szóval csudajó szülinap volt. Aztán kora este mindenki szépen hazament, a kisasszony evett pár falatott, fürdött, és ment aludni:-)
Lufikkal és egyéb dekorációval feldíszítettük a szobát és áthívtuk a nagyszülőket.Zene,gyermekdalok,tánc és tortaevés természetesen.És kapott egy IKEÁS sátrat mert imád bújkálni.Imádja.
Nagyiékkal ettünk finomat, meg vettünk egy tortát amiből persze a lányom nem kapott.
Anyukám vett neki egy játékot jelképesen, de még úgysem fogta fel.
Majd jövőre már kap tőlem is ajándékot és ehet tortát is.
Felmentünk pestre a rokonaimhoz és ott.Páromnak sajnos senkije nincs már,így hát oda mentünk én rokonaimhoz,mert nekem elváltak szüleim ,így külön család van kettő,és vannak még nagyszüleim is,így volt hová menni.
Apáméknál és anyáméknál is volt torta neki,rokonok,ajándék.Ennyi volt kb az ünneplés.El volt,de hát nem aludt sosem idegen helyen,így több volt a szenvedés,mint az öröm :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!