Letudnátok írni, hogy mit éreztek a babátok iránt? Első babánál illetve másodiknál volt különbség?
Az érdekelne, hogy hogy változtak az érzéseitek onnantól, hogy megtudtátok,hogy babátok lesz, majd mikor megszületett és a kezedbe vehetted illetve ahogy látod felnőni.
Bocsi elég fura lett a kérdés,de nem tudtam máshogy megfogalmazni :-)
Szia
Mi nem terveztük ,így meglepi volt és nagyon nagyon boldog voltam amikor már biztosra tudtam hogy terhes vagyok.
Szinte már akkor azt éreztem hogy imádom, szeretem, később ahogy vártuk és nagyobb lett a pocakom egy egyre erősödött.
Nagyon szerettem azt az időszakot amikor terhes voltam, de nagyon vártam hogy megszülessenek az ikrek.
Amikor megszülettek akkor nem tudom elmondani mennyire boldog voltam. Nagyon vártam már hogy megfoghassam őket, megpusziljam.
Szerintem ezt nem is lehet leírni.
Én már akkor el kezdtem úgy mondd szeretni ahogy megtudtam hogy terhes vagyok és ez idővel egyre csak fokozódott.
Most 4 évesek, és kicsit rossz hogy már nem vagyok velük otthon , hanem én dolgozom ők oviban, de mindig nagyon várom 4 órát hogy mehessek értük.
IMÁDOM őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!