Hogyan ünnepeltétek kisbabátok 1. születésnapját?
Családi banzájt terveztünk, de végül csak hármasban ünnepeltünk.
Meggyes gesztenyetortát csináltam (sütés nélküli, babakeksz volt az alap). Egy kép erejéig gyönyörűen beletúrt és evett pár morzsát. :)
Volt pár lufi, amit pofozhatott.
5 perc szép ruha után mentünk játszani, ennyi volt az ünneplés.
Ajándékosztás nem volt.
Pár új leporellót, clemmy építőt kapott. Semmi nagy külön erre.
Étterembe foglaltunk asztalt, mivel a mi kis lakásunkban nem férne el az egész család. Nyolcan voltunk az ünnepelttel együtt. Díszítés nem volt. Ajándékok passz, már nem emlékszem. Talán valami formabedobó, meg játékhangszer, ezekre emlékszem, de többet kapott ennél.
Torta volt 3 féle is, túró, grillázs és ha jól emlékszem puncs vagy sacher.
Apukája épített neki homokozót, így a konkrét napon kapott tőlünk egy túrós-gyümölcsös-piskótás tortát és volt 1-2 lufi, fényképeztünk párat, majd ment játszani a homokozóba.
Azon a hétvégén eljöttek a nagyszülei hozzánk, főztem, ők hoztak tortát (már nem emlékszem az ízére) és játékot, majd beszélgettünk és játszottunk.
Aznap anyukám jött át és a 2 legjobb barátnőm, túrótortát csináltam de amint egy picit hozzáért a habhoz a tetején elkezdett ordìtani, ő nem is evett belőle. Volt dìszìtés, különösen a héliumos lufi tetszett neki! Készìtettem még 3 fêle sütit, alkalomhoz illő terìtés...
Ez keddi nap volt, szombaton szintén ugyanez csak csoki tortával és ordìtás nélkül, akkor a "keresztapa", a párom szülei, testvére és az ő barátja jött át. Ajándékok: mega blocks, ladba, ruhák, zenős-villogós mobil (ez tetszett neki a legjobban), kenyénylapos könyvek (amik pár hónap után csak szétrágott-szétszedett lapok), Mici Mackós kispárna, fürdőszobai játékok (6 dbos gumiállatok - ezekkel később játszott csak de akkor állandóan azokkal!), műanyag hangadós kalapács (rossz ötlet volt mert marha nagyot tud vele ütni 😁😠)
Más nem jut eszembe
egyben volt a keresztelővel, így jó sokan voltunk, vagy 30an, kerti buli, bogrács, saját sütésű torta. sok ajándékot is kapott, hiszen sokan jöttek, ha mindenkitől apróságot kap az akkor is sok ajándék. mi nem is vettünk neki semmit, egy fácskát ültettünk a kertben emlékül erre a napra...
a torta túrótorta volt, a családomtól homokozót kapott, homokozó szettel, kapott baby taxit, meg triciklit, a keresztszülőtől könyvet, ékszert. nagyon jó nap volt, és ő is nagyon nyugodt volt, nagyon jó kedvű, nem zavarta egyáltalán a sok ember. evett aludt játszott :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!