2 éves kislány születésnapját hogyan ünnepeltétek?
Figyelt kérdés
Mivel készültetek, mit kapott ajándékba? Emlékezetes volt számára?2013. máj. 9. 21:56
1/5 anonim válasza:
Reggel, amikor felébredt, már fel volt díszítve a lakás. Lufik, pár girland.
Délután jött az egész család, plusz egy baráti család is. A torta Babóca formájú volt, imádta.
Amiket kapott: trambulint, orvosi készletet, krétás/filces rajztáblát, Lego Duplo házat. Mellé ruhákat és több könyvet is.
Nagyon élvezte a bulit, még olyan rokonokkal is játszott, akikhez amúgy nem is szól. :)
2/5 Disi válasza:
Bocsi az off-ért, de kedves első megkérdezhetem milyen trambulint vettetek? Kertbe vagy lakásba valót? Én is ebben gondolkozom, de mi a 2. emeleten lakunk, ha nagyobbat veszünk, azt a mamáéknál tudnánk felállitani.
3/5 anonim válasza:
Lakásba valót, a Decathlonban vettem. Mondjuk nekünk fedett terasz van, így oda is ki tudom tenni.
4/5 Disi válasza:
Köszi a választ. Nekünk is van teraszunk, csak valahogy attól zartpk kicsit. De ha hálós akkor nem lehet baja, igaz? Megkérdezhetem még, hogy mekkorát vettetek? Több gyerkőc is ugrálhat benne?
5/5 anonim válasza:
Max kettő, de a miénk nem hálós. Ha jól emlékszem, 100 cm az átmérője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!