Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 éves kislány születésnapját...

2 éves kislány születésnapját hogyan ünnepeltétek?

Figyelt kérdés
Mivel készültetek, mit kapott ajándékba? Emlékezetes volt számára?
2013. máj. 9. 21:56
 1/5 anonim ***** válasza:

Reggel, amikor felébredt, már fel volt díszítve a lakás. Lufik, pár girland.

Délután jött az egész család, plusz egy baráti család is. A torta Babóca formájú volt, imádta.

Amiket kapott: trambulint, orvosi készletet, krétás/filces rajztáblát, Lego Duplo házat. Mellé ruhákat és több könyvet is.

Nagyon élvezte a bulit, még olyan rokonokkal is játszott, akikhez amúgy nem is szól. :)

2013. máj. 10. 07:41
 2/5 Disi ***** válasza:
Bocsi az off-ért, de kedves első megkérdezhetem milyen trambulint vettetek? Kertbe vagy lakásba valót? Én is ebben gondolkozom, de mi a 2. emeleten lakunk, ha nagyobbat veszünk, azt a mamáéknál tudnánk felállitani.
2013. máj. 26. 21:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Lakásba valót, a Decathlonban vettem. Mondjuk nekünk fedett terasz van, így oda is ki tudom tenni.
2013. máj. 27. 07:08
 4/5 Disi ***** válasza:
Köszi a választ. Nekünk is van teraszunk, csak valahogy attól zartpk kicsit. De ha hálós akkor nem lehet baja, igaz? Megkérdezhetem még, hogy mekkorát vettetek? Több gyerkőc is ugrálhat benne?
2013. máj. 27. 09:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Max kettő, de a miénk nem hálós. Ha jól emlékszem, 100 cm az átmérője.
2013. máj. 27. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!