Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki hogy "éli túl" a nemalvást...

Ki hogy "éli túl" a nemalvást a gyerek(ek) mellett?

Figyelt kérdés

Az interneten a múltkor olvastam a kialvatlansággal járó tünetekről, következményekről, és azt írja, hogy akár végzetes is lehet.

Viszont vannak olyan anyukák, (legalábbis a környezetemben) akik folyamatosan nem alszanak 2-3 óránál többet, mert olyan sokszor kel a gyerekük.

Most ez hogy van? Az igaz, hogy a szervezet átáll erre?

Akkor miért mondják azt, hogy csak egyre rosszabb lesz a szervezetnek?

2023. ápr. 11. 15:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
A szervezetnek nyilván nem jó... de ettől még nem tehetsz mást, mint tűröd és kelsz. Szóval nincs más opció. Én most éjszaka pl. csak kétszer keltem, abból a második egy egy órás buli volt a legmélyebb álmomból felébredve és alig emlékszem rá, szerintem félig aludtam. Az bezzeg rémlik, hogy utána alig tudtam normálisan visszaaludni, nagyon éberen aludtam hajnalig. Aztán mire elaludtam volna rendesen persze már kelni kellett. Szóval ez a része kínzás szerintem, de az ember csinálja, mert muszáj.
2023. ápr. 12. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!