Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen szakmátok/munkahelyetek...

Milyen szakmátok/munkahelyetek van gyerek(ek) mellett?

Figyelt kérdés

Ezt most úgy értem, hogy ha vannak gyerekeitek, milyen állásotok van, jók-e az anyagi körülmények, mennyire nehéz helytállni az anyukáknak minden téren (gyereknevelés, háztartás, munkahely)?

Nem tudom az igaz-e, hogy ha valakinek gyermeke van, esélytelen hogy visszaveszik a munkahelyére. (olvastam)

2023. márc. 17. 19:39
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Én informatikus vagyok, a feleségem adminisztrátor, félállásba kérte vissza magát.
2023. márc. 17. 19:46
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Kisgyermek nevelő, férj egyéni válalkozó építőipari ágazatban.
2023. márc. 17. 20:03
 3/24 anonim ***** válasza:
23%

Egy nagy bank igazgatóságán vagyok vezető szakértő. Párom egy nemzetközi informatikai vállalatnál ISM. Sajnos a pénz nagyon neccesen elég. De főleg mert a gyerekre nagyon sok pénz megy el.

Gyerek előtt is itt dolgoztam vártak vissza.

2023. márc. 17. 20:20
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Én könyvelő vagyok. Gyerekek elött egy könyvelő irodaban dolgoztam, de oda nem akartam visszamenni. 8 helyett 10órákat dolgoztam és rohadtul nem fizette meg a főnököm. Most egy multinál vagyok pénzügyes. Dupla annyiért. 2 gyerekkel 5évet voltam itthon, egyből találtam munkát, felvettek ide.

Férjem villanyszerelő egyéni vállalkozó.

2023. márc. 17. 21:47
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Vendéglátós szakmáim vannak, szóval nincs munkahelyem 😒
2023. márc. 17. 22:35
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

Egy nagyszabású rendezvény szervezésében veszek részt félallásban. Ezt már gyerek után találtam. Mellette grafikus vagyok, meg kutyakiképző.

Férjem IT vezető.

A pénz pont jó, de sok mindenre költünk, amire egy átlag család tuti nem. Pl önismeretre sok megy el, meg a kutyákra is.

2023. márc. 17. 23:07
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Vendéglátós vagyok.

Sikerült olyan munkát találnom ahol 8tol 2ig kell lennem. Néha tovább maradok. Nem sok a pénz, de az is valami.

A férjem fodrász 😊

2023. márc. 17. 23:49
 8/24 anonim ***** válasza:
83%

Én kamionozom (Ausztriába belföldön, előtte magyarban voltam). Reggel egyedül megy lányom suliba fél éve, 8 éves. Az elején az unokatestvére kísérte.

Kinn is élünk már. Anyagilag is oké minden. Egyedül nevelem (annyi segítség van, hogy anyámék szokták vinni havi 2-szer minimum). Most párom is azért itt van ha kell.

Boldogulok, van egy kutya (németjuhász) is pluszba.

Sztm attól függ milyen munkahely, engem anno vártak vissza.

N 31

2023. márc. 18. 02:02
 9/24 anonim ***** válasza:
62%

Egyetemi intézet, oktatói-kutatói. Vártak és várnak vissza, de ezen a területen nem jellemző az ugrabugrálás semelyik oldalról, stabil emberek kellenek. Igaz, a munkáltatói oldaltól függetlenül el tudja magát kaszálni, aki sok időre kiesik, bár van ellenpélda is. (Az szerintem elég beszédes, hogy nagyjából 30-35 éves korral zuhanni kezd a férfiakkal karrier szempontból lépést tartó nők aránya.)

Anyagilag jó most, sok az ösztöndíjam, és az alapfizum is jó.

Megoldani nem egyszerű, sok lemondással és kompromisszummal jár mindenki részéről. Anyám segít a gyerekekkel, nélküle szakmát kéne váltani, mert nem részmunkaidős a feladatkör és ha nincs teljesítmény, akkor kb olyan mint egy vállalkozás, hogy a bevétel is apad. A kéthetente esedékes bölcsis/ovis vírusokat nem tudná kezelni ez a rendszer a máshogy.

Férjem teljes állású műszakos melót végez, helyt áll, de az éjszakás hetein pl használhatatlan, pusztán mert alig van fizikálisan itthon.

2023. márc. 18. 03:32
 10/24 anonim ***** válasza:
Külföldön élünk; jelenleg fordító vagyok, de amikor gyesre mentem illetve onnan vissza a munkába, akkor egyetemi titkárnő voltam, később váltottam. A férjem is volt gyesen, könyvelő, ő is ugyanabba az állásba ment vissza, ahonnan eljött.
2023. márc. 18. 04:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!