Mennyire kapnak a nagyszülők szabad kezet az ajándék vásárlásban?
Anyósomék mindig hatalmas méretű ajándékot vesznek a gyereknek (van ami elfoglalja a fél nappalit). Nem csak ünnepekre, de van hogy teljesen random beállítanak valamivel, amiről előre sose kérdeznek meg. Most pl vettek egy kerti házikót, de betelt a pohár és megmondtam nekik hogy köszönjük szépen de nem kérjük, már kinéztem hogy milyet szeretnék venni neki, csak a sok eső miatt halogattuk. Ráadásul használtan veszi neki, amivel nem lenne baj de sok esetben törött/repedt/erősen napszítta holmikkal állít be. Matatófalat is anno kinéztem hogy mit szeretnék, első szülinapjára azt vettem volna, erre anyósomék egy hónappal korábban beállítottak egy piacon szerzett házilag összetákolt sz*rral.
Most persze én vagyok a szemét mert ők csak jót akarnak, meg segíteni akarnak 🙄
A férjem szüleivel eddig nem volt ilyen gond, após nem ajándékozós, anyós igen, de tudja, hogy így is belefulladunk a sok holmiba, így visszafogja magát + sokszor megkérdezi, hogy mire lenne szükség. Használt cuccok tőle is vannak, általában még az ő gyerekeitől, de szerencsére csak a jó állapotúakat tette el. Édesanyám sem durva ilyen téren. Apu az, aki hajlamos felesleges dolgokat venni az unokáinak, de a mi fiunk már az ötödik a sorban, így már ő is kevésbé problémás. Az első unokánál viszont durva volt, de szerencsére a nővérem elég jól le tudja rendezni.
#5: ilyen bögrénk nekünk is van :) de nem a gyerek kapta. OFF: Egyébként túrázni, sátrazni jó a fém bögre, de célszerű spárgával betekerni a fülét, különben megégeti az ember kezét.
#21 Lehet, hogy valamikor praktikus, de nem nagyon járunk olyan túrára, ahol nem elég egy termosz. És még, ha használnánk is, hogy néz ki... :D
Meg kaptunk felvilágosító könyvet is a szexről és a halálról, ami újszülött babához egészen szürreális élmény volt. De neki most jutott eszébe kipakolni a könyvespolcát a gyereknek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!