Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen ajándékot ajánlanátok...

Milyen ajándékot ajánlanátok ikerlányok születése alkalmából?

Figyelt kérdés
Tavasszal fog szülni egy barátnőm, két lánya lesz. Gondoltam Dm utalványra, mert az mindig hasznos. De szeretnék valami kis személyesebb ajándékot is adni. Nincs semmi babázós tapasztalatom, vakon vagyok ebben. Valami kisebb dologra gondoltam, ami nem teljesen haszontalan szemét, akár személyre szabatva. Időm az még bőven van. Kis játékok, vagy díszek, fogalmam sincs. Ti mit adnátok? Vagy ha vannak gyerekeitek, pláne ikrek, akkor minek örültetek?

tegnap 15:03
 1/10 anonim ***** válasza:
31%

Sok nő már annak nagyon örülne hogyha legalább egy gyümölcslével gondolnának rájuk.

De általában a babák kapják a játékot, cumit, stb, anyuka meg örüljön, hogy kinyomott magából egy gyereket - mentalitás játszik.

tegnap 15:06
 2/10 anonim ***** válasza:
46%

Nem rosszindulat, de családban, tágabb rokonság, ismerősi körben ez a tendencia.

Én szándékosan ügyelek rá, hogyha megyünk babalátogatóba, az anyukának is kedveskedjek valamivel, ne az legyen hogy a babák cukimukik, a nő meg fél szót sem érdemel.

tegnap 15:07
 3/10 A kérdező kommentje:
Ne értsetek félre, rá is szeretnék gondolni. Tényleg közeli barátnőm, majdnem 10 éve ismerem. Elvittem már vizsgálatra, átjárok hozzá segíteni a babaszobával, szoktam neki apróságokkal kedveskedni (ő is nekem). Elhiszem, hogy sokszor az anya háttérbe szorul, köszönöm a figyelmeztetést, mindenképp gondolni fogok erre.
tegnap 15:13
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Én egy nagyon szép fülbevalót kaptam, azzal a vicces megjegyzéssel, hoyg azért egy pár, mert a babák is ketten lettek.

Azóta is az egyik kedvencem ez a pár, részben, mert tetszik, részben meg mert aranyos volt a sztori hozzá.

tegnap 15:32
 5/10 Derjaderja ***** válasza:
0%
Szerintem nem kell az anyának ajándék, milyen alapon? Max a férj illik hogy ajándékot adjon azért mert az asszony megszülte a gyerekeit, bár számomra ez is egy ilyen modern erőltetett dolog,,de hogy egy idegen nő mért ad valamit egy másik nőnek azért mert az a saját döntéséről gyereket szült, az nekem fura.
tegnap 17:53
 6/10 Derjaderja ***** válasza:
0%
Plusz ilyenkor az ember nem vágyik semmire csak hogy a babájával lehessen (és mások nyugisabb hagyják). Ilyenkor nincsen saját szükséglete szerintem az embernek, azt is elfelejti, hogy létezik.
tegnap 17:57
 7/10 A kérdező kommentje:
Szerintem nem szűnik meg létezni valaki emberként/nőként mert gyereke lett. Nem mondom, hogy ajándékot kell adni, azt mondom, hogy én szeretnék. Nem vagyok idegen, egy szoros batátságról beszélünk.
tegnap 18:08
 8/10 A kérdező kommentje:
#4 ez tényleg aranyos és kreatív. 😊
tegnap 18:10
 9/10 Derjaderja ***** válasza:
0%

7. Az első hónapokban szerintem de, így vagyunk hormonálisan beállítva.

Esetleg akkor vigyél gyümölcsöt, ha nem volt cukorbeteg a terhesség alatt. Ékszert babák mellett nem fogja tudni használni.

tegnap 19:29
 10/10 Derjaderja ***** válasza:

Én a páromnak még adtam tollat amikre rágravíroztattam a gyerekei nevét. Nem túl ötletes, de végül is így jól néz ki együtt, 3 ugyanolyan toll de más színű a burkolata és más a név.

Vagy én pl szeretem a virágokat (cserepeset), ha van kért akkor olyan is jó amit ki tud ültetni, mondjuk 2 kis rózsa, a gyerekek születése alkalmából. Tavasszal még jó.

Vagy még valami jó kis párna jutna eszembe.

Egy bögre a közös élményeiteken készült képeken.

Vmi idézetes könyv ha tudod milyen tetszik neki.

Nekem az e-book volt jó ajándék, nem kell két kézzel tartani, az nyilván drága de ha van neki esetleg megvehetsz e-könyvet amire vágyik pl a Libri oldalán.

Vagy egy kis hangulatlámpa.

Ezek akkor ha nem babás ajándékot szeretnél. Ha igen akkor pl névvel ellátott eü kiskönyv borító, lábnyom készítő stb.

tegnap 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!