Milyen ajándékot ajánlanátok ikerlányok születése alkalmából?
Sok nő már annak nagyon örülne hogyha legalább egy gyümölcslével gondolnának rájuk.
De általában a babák kapják a játékot, cumit, stb, anyuka meg örüljön, hogy kinyomott magából egy gyereket - mentalitás játszik.
Nem rosszindulat, de családban, tágabb rokonság, ismerősi körben ez a tendencia.
Én szándékosan ügyelek rá, hogyha megyünk babalátogatóba, az anyukának is kedveskedjek valamivel, ne az legyen hogy a babák cukimukik, a nő meg fél szót sem érdemel.
Én egy nagyon szép fülbevalót kaptam, azzal a vicces megjegyzéssel, hoyg azért egy pár, mert a babák is ketten lettek.
Azóta is az egyik kedvencem ez a pár, részben, mert tetszik, részben meg mert aranyos volt a sztori hozzá.
7. Az első hónapokban szerintem de, így vagyunk hormonálisan beállítva.
Esetleg akkor vigyél gyümölcsöt, ha nem volt cukorbeteg a terhesség alatt. Ékszert babák mellett nem fogja tudni használni.
Én a páromnak még adtam tollat amikre rágravíroztattam a gyerekei nevét. Nem túl ötletes, de végül is így jól néz ki együtt, 3 ugyanolyan toll de más színű a burkolata és más a név.
Vagy én pl szeretem a virágokat (cserepeset), ha van kért akkor olyan is jó amit ki tud ültetni, mondjuk 2 kis rózsa, a gyerekek születése alkalmából. Tavasszal még jó.
Vagy még valami jó kis párna jutna eszembe.
Egy bögre a közös élményeiteken készült képeken.
Vmi idézetes könyv ha tudod milyen tetszik neki.
Nekem az e-book volt jó ajándék, nem kell két kézzel tartani, az nyilván drága de ha van neki esetleg megvehetsz e-könyvet amire vágyik pl a Libri oldalán.
Vagy egy kis hangulatlámpa.
Ezek akkor ha nem babás ajándékot szeretnél. Ha igen akkor pl névvel ellátott eü kiskönyv borító, lábnyom készítő stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!