Tényleg az újszülöttkor és a kamaszkor a két legnehezebb és legstresszesebb időszak a gyereknevelésben? Vagy mindegyik az, csak másképp?
Gyerekfüggő. Az újszülöttkor nálunk például kifejezetten laza volt. Mivel együtt aludtam a babával (egy nagy, közös ágyban), nem volt kimerítő éjszaka ha felsírt, mert csak közelebb húztam magamhoz, cici be, és 20 perc múlva már aludtunk is.
De van olyan újszülött, akinek fáj a hasa, óránként ébred, nem tud olyan jól szopni, esetleg az anyának nincs teje minden küzdelem ellenére stb.
Most másfél éves, megtanult felmászni a székre és onnan az asztalra. Ha valamit nem engedek (pl. leveszem a székről, és eléállok, így nem tud visszamászni, kétségbeesetten sírni kezd. Két hete könnyebb volt, szerintem két hét múlva megint könnyebb lesz.
Arra akarok kilyukadni, hogy egyrészt gyerekfüggő, másrészt hullámzó.
Szerintem is nagyrészt gyerekfüggő.
Vannak jóalvó, nyugodt kisbabák, akik elvannak sírás nélkül sokáig, meg vannak borzasztó rossz alvó, hasfájós, nyöszörgő babák, ahogy a kamaszoknál ugyanez. :)
Viszont én attól tartok, hogy majd milyen babát fogok ki..
Szeribtem ez gyerek és szülőfüggő.
Nekem a dackorszal a legnehezebb
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!