Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hanna Lili? Vagy Lili Hanna?...

Hanna Lili? Vagy Lili Hanna? Hogy tetszik nektek? Szép név vagy tucatnév?

Figyelt kérdés
2010. okt. 5. 14:08
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Szia! Lehet, hogy csak azért tetszettek meg ezek a nevek neked, mert mostanában nagyon gyakoriak lettek és úton-útfélen lehet őket hallani. Ilyenkor akaratlanul is berögzül az ember agyába és megtetszenek, holott lehet, hogy magadtól eszedbe se jutottak volna. Bár ezek tényleg szép nevek, kár hogy olyan sok lett belőle. Valaki írta, hogy ne érdekeljen, hogy tucatnév-e vagy sem, de gondolni kell a gyerekre is! Én például nagyon nem szeretném, ha a gyerekemet a vezetéknevén szólítanák, mert rajta kívül még van 4-5 ugyanolyan nevű az adott közösségben. A másik meg, nem kell mindig a tömeg után menni. De látom te sem akarsz. :) Annyi szép név van. Pl.: Lilla. Hasonlít a Lilire és ritka is. :)
2010. okt. 6. 10:25
 22/25 anonim ***** válasza:

Szia! HA neked ezek tetszenek, add nyugodtan a picinek. Sztem mindkettő aranyos, nálunk is szerepeltek a listán:), de simán Anna lett a drága.

Egyébként a Hanna Lili sorrend nekem jobban tetszik:)

2010. okt. 6. 12:01
 23/25 anonim ***** válasza:
Hogy hívják végül?
2011. okt. 31. 23:53
 24/25 anonim válasza:
Haha ez vicces az én nevem penyige lilihanna és mind a két nevemet hát nem nagyon szeretem mert mindenkit igy hivnak es nagyon idegesit hogy ha azt mondjak lili akkor en es par lany felteszi a kezet de a hannanal is ugyan ez megy amugy anyukam osszerakta ugyhogy en egybe vagyoj lilihanna de nem szoktak igy hivni vagy lilcsi vagyok vagy hannaricia ez olyan becenev amit a tanarok is hasznalnak nem caak a barataim
2015. okt. 6. 18:26
 25/25 anonim ***** válasza:
Teljesen lényegtelen már, de a Lili Hanna egyértelműen jobban hangzik. Nekem egyik név sem tetszik egyébként.
2023. márc. 28. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!