Milyen fiúnevet adnátok a Tóth vezetéknév mellé, ami nem annyira tucatnév?
Figyelt kérdés
Segitsetek,pár hét mulva megszületika fiam,de nincs neve. :( Hátha igy megtetszik valami leirva. :) A Noel gáz szerintetek?2009. jún. 5. 10:10
1/8 anonim válasza:
Olyat keress ami magánhangzóval kezdődik!!
Az jobb hozzá.
Mi is Tóth-ok vagyunk, két fiúnk: Márk és Alexander. :)
Ákos, Arnold, nem jut több eszembe.
2/8 anonim válasza:
Máté, Gergő, Szabolcs, Attila,
A Noel is jó.Nekem tetszik
Jó egészséget neked is és a kisfiadnak is!!! :-)))
3/8 anonim válasza:
Tóth Zoltán
Tóth Krisztián
Tóth Dániel
Tóth Regő
4/8 anonim válasza:
Kornél, Albert, Bálint
Ezek jutottak hirtelen az eszembe.
Volt osztálytársam Aurél, volt munkatársam Valter, rokonom Vazul. Ezek is ritkák, bár nekem nem tetszenek.
A Noel jó, mostanában egyre többen adják. (Sajnos a Milánt is, nekem az a kedvencem.)
5/8 anonim válasza:
Marcell,Benedek,Nándor,Szabolcs,Martin
6/8 anonim válasza:
Nekem nem igazan teteszik a Noel a becezhetosege miatt, de nem gaz.
Ervin, Levente, Csongor, Vince, Balint, Balazs, Gergo, Zagon, Huba, Szilard, Lehel, ....
7/8 anonim válasza:
Tóth Noel, nem hangzik vmi jól. a kisfiam Tóth Krisztián, az apja, Tóth Tibor. De még jó a Tóth Marcell, az lesz a köv. utód:) vagy a Tóth Gergő
8/8 anonim válasza:
Barna,vagy Barnabás.szerintem ezek mennek hozzá nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!