Miért mondja mindenki hogy a Jázmin tucatnév?
Figyelt kérdés
Az én kislányomat biztos így fogják hívni,mert nagyon tetszik.De a városban ahol lakom,egy kislányról se hallottam akit így hívnának,sőt akinek mondom hogy az én babám Jázmin lesz,az mind mondja,hogy milyen szép és ritka név!2009. aug. 19. 13:28
1/15 anonim válasza:
Mert az. Ma mr minden 2. kislányt így hívnak.
2/15 anonim válasza:
lehet, hogy ott, ahol laksz, ritka, máshol meg tucat. egyébként ki mondja, hogy tucatnév, ha "akinek mondom hogy az én babám Jázmin lesz,az mind mondja,hogy milyen szép és ritka név!" ?
3/15 anonim válasza:
Amikor én szültem (2008)akkor az osztályon 7 Hanna és 4 Bence volt.Sztem a Jázmin nem tucat név.
4/15 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam,hogy itt olvasom elég sok helyen,hogy milyen gáz ezt a nevet adni,mert sok van belőle.Itt ahol lakom,egy sincs.
2009. aug. 19. 13:33
5/15 anonim válasza:
Jó helyen laksz.A jzmin tucatnév annyi van belőle,mint Budafán Ferkó.De ha neked tetszik,akkor legyen Jázmin a neve a babádnak,senki sem szólhat bele.
És főleg: szép név,hát Anna is mennyi van,attól nem lesz csúnyább.
6/15 anonim válasza:
Az én lánykám is Jázmin, és iszonyatosan illik rá ez a név, igazi kis nő, nem az az erőszakos fajta, hanem olyan kis virágszál.Magas, vékony, szőke hajú, kék szemű:)A természete is Jázminos, olyan kis ártatlan, szégyenlős. És az én városomban is az enyémmel együtt kettő van, de a más városban, faluban se nagyon találkozom ezzel a névvel, egyedül itt olvasom egyfolytában, hogy tucatnév. És sokan ezek miatt az írások miatt mondanak le a kedvenc nevükről. Nekem ha tetszik egy név, akár tucat, akár nem, sz..ok rá, ki mit mond...Nem?
8/15 anonim válasza:
Ha az én picim kislány lenne( de nem az :D ), akkor a Jázmin nevet kapta volna.
Tucatnevek: Anna, Hanna, Fanni, Luca, Lili, Réka és társai. A Jázmin messze nem tartozik ide, a statisztika szerint sem.
9/15 anonim válasza:
De bizony tucatnév!!! az ismeretségi körömben 3 is van belőlük.
A Luca, Lili, Réka NEM tucatnév!
10/15 A kérdező kommentje:
Az itteni kórházban született egyszerre 8 kislány,abból 4 Luca,2 Hanna egy Réka egy pedig Viktória.
2009. aug. 19. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!