Mindenki mást mond. A Tgyást, hogyan kell lemondani? És utána mi következik, mi az igénylés menete? Kislányom 5,5 hónapos, hamarosan lejár a fél év tgyás.
SEMMIT nem küldenek automatikusan, mindent igényelni kell, méghozzá időben, mert 30 nap az ügyintézési idejük....
Sziasztok!
Budapesti vagyok, de a munkahelyem székhelye Tatabányán van, így a papírjaimat ott is intézték. KDREP-hez tartozok!
2010-ben szültem, szülés napjától mentem TGyásra!Természetesen felhívtam a munkahelyi munkaügyis aki elkezdett intézkedni!Amikor közeledett a "lejárás" napja, konkrétan 1 héttel előtte kaptam meg a KDREP-től a GYED-re vonatkozó kitöltendő nyomtatványokat és a Tgyás megszűnéséről a végzést! Szóval nekem egyből intézkedtek, kiküldtek mindent pontosan. Nem tudom, hogy más ügyintézők is így állnak-e a dologhoz, de Tatabányán segítőkészek és normálisak, nem lekezelőek. (Többszőr hívtam őket, mert a családi kedvezményt először Én kaptam, majd átírattuk Apára és kicsit megkavarodtunk, mert mást mondtak Apa munkahelyén és más nyomtatványokat kaptunk. Felhívtam őket, elmagyarázták és már el is volt intézve. :D
Én másfél hónappal a lejárat előtt intéztem, hogy legyen idő a levelezgetésre is. Telefonáltam a munkaügyre, kiküldték az igénylőlapot, kitöltöttem és visszaküldtem. Tb kifizető helyről van szó /tesco/
Most is ebben a cipőben járok, nem sokára lejár a gyed, és szólok, hogy munkába állnék, ezt is legalább 30 nappal előtte kell bejelenteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!