Miért kérdezi mindenki?
Épp válófélben vagyok a férjemtől, terhesen. Ha valaki megtudja, hogy válunk, rögtön azt kérdezi, hogy a férjemé-e a pici? Ennyire kicsapongónak gondolnak? Természetesen az övé a gyerek.
35hkm
Nem hiszem, hogy kicsapongónak gondolnak, csak ritka, hogy gyermekáldás közepette válnak el az emberek, és ez egy "jó magyarázatnak" tűnik.
Mondjuk szerintem tapintatlanság ilyet mondani, még akkor is, ha erre gondol az ember, úgyhogy én nem kérdezném, az biztos. Bár ez attól is függ, hogy milyen kapcsolatban állsz azokkal, akik kérdezik...
igen, nagyon tapintatlan dolog ilyet kérdezni....olyan fura hogy férfiak ilyet tesznek :S
Így hogy névtelen az oldal viszont kérdezhetek pár dolgot?
-Ő is akarta a babát?Mikor derűlt ki hogy félre lépett?van tesó is?....bocsi csak nem értem miért tesz ilyet egy férfi.....szomorú:S...biztos nagyon jó anya leszel!!!!
Ez olyan szomorú :S nem is értem.....
és Ő nem akart békülni?vagy teljesen nyíltan felvállta a másik nőt?jár Veled a vizsgálatokra?lelkileg hogy vagy?
Nekem amúgy "apám" csinálta ezt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!